Eksamenshjælp - Eksamenspower - Muusmann Forlag

Eksamenspower

Spis dig til mindre stress og bedre karakterer

99,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 74,96 kr. (-25%)

Eksamensperioden er en tid, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du, der går i gymnasiet, på universitetet eller på anden videregående uddannelse, presses til det yderste. I den forbindelse er din kost en afgørende faktor, og med den rette strategi for, hvad du indtager, kan du optimere din mentale ydeevne.

Bogen giver dig de ernæringsmæssige redskaber til at takle den stressede eksamenstid med et hidtil ukendt overskud. Du får konkrete retningslinjer for, hvordan du gennem kosten spiser dig til et fysisk fundament, som gør dig stærk igennem hele eksamensperioden – og i stand til at være bedst, når det gælder.

Du får blandt andet:
• En konkret plan for, hvad der skal spises af styrkende sager i hele forberedelsesperioden.
• Den perfekte koststrategi til en eksamensdag med overskud og styrke.
• Inspiration til en masse små som store knapper, der kan skrues på, så din mentale ydeevne når nye højder.
• Redskaber til gennem ernæring og motion at mindske den belastning, som eksamensstress skaber i kroppen og knoppen.

Bogen er skrevet i et let sprog og inddelt i enkle og overskuelige afsnit, det hele krydret med en humoristisk tone og sjove illustrationer.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Eksamenspower
Undertitel Spis dig til mindre stress og bedre karakterer
Forfatter Martin Kreutzer
Sider 105
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2017
ISBN 978-87-93430-50-1

Om forfatter

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.