Eksamenspower

Eksamensperioden er en tid, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder. I den forbindelse er din kost en afgørende faktor, og med den rette strategi for, hvad du indtager, kan du optimere din mentale ydeevne.

DKK99.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93430-50-1 Kategori:

Info

Titel

Eksamenspower

Undertitel

Spis dig til mindre stress og bedre karakterer

Forfatter

Martin Kreutzer

Sider

105

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

April 2017

ISBN

978-87-93430-50-1

Om forfatter

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Eksamensperioden er en tid, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du, der går i gymnasiet, på universitetet eller på anden videregående uddannelse, presses til det yderste. I den forbindelse er din kost en afgørende faktor, og med den rette strategi for, hvad du indtager, kan du optimere din mentale ydeevne.

Bogen giver dig de ernæringsmæssige redskaber til at takle den stressede eksamenstid med et hidtil ukendt overskud. Du får konkrete retningslinjer for, hvordan du gennem kosten spiser dig til et fysisk fundament, som gør dig stærk igennem hele eksamensperioden – og i stand til at være bedst, når det gælder.

Du får blandt andet:
• En konkret plan for, hvad der skal spises af styrkende sager i hele forberedelsesperioden.
• Den perfekte koststrategi til en eksamensdag med overskud og styrke.
• Inspiration til en masse små som store knapper, der kan skrues på, så din mentale ydeevne når nye højder.
• Redskaber til gennem ernæring og motion at mindske den belastning, som eksamensstress skaber i kroppen og knoppen.

Bogen er skrevet i et let sprog og inddelt i enkle og overskuelige afsnit, det hele krydret med en humoristisk tone og sjove illustrationer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.