Bogen om vanilje

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“En inspirerende og flot beskrivende bog om vaniljens mange facetter og det væld af anmeldelsesmuligheder, det eksotiske krydderi har.”
– Lektørudtalelse, DBC

Mette Ravn har sin egen vaniljefarm i Tanzania og giver her et enestående indblik i vaniljens fascinerende verden. Hun deler ud af sin viden om historien bag det skønne krydderi, om dyrkningsmetoder, forarbejdning og naturligvis ikke mindst vaniljens anvendelse i køkkenet.

Lær om de forskellige typer vanilje, du kan købe i butikkerne. Hvordan du vælger den bedste vanilje til den ret, du vil lave. Hvordan du opbevarer en vaniljestang, så den holder eller ligefrem udvikler sin smag. Og meget mere.

Bogen om vanilje byder desuden på masser af fristende opskrifter på kager, salte retter, desserter og drikke af kendte kokke, bagere, kogebogsforfattere og andre madeksperter som for eksempel Maja Vase, Anne Hjernøe, Ditte Ingemann, Louisa Lorang, Torben Bang … og Karen Blixen.

Med forord af livsstilsekspert Anne Glad Wagner.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Bogen om vanilje
Forfatter Mette Ravn
Sider 139
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2022
ISBN 978-87-94258-79-1

Om forfatter

Mette Ravn

Det lå ikke i kortene, at Mette Ravn skulle være bondekone i Afrika, men en kærlighed til vanilje og det store kontinent fik hende til at tage springet og hellige sig arbejdet med det skønne krydderi. I dag forhandler hun vanilje til de bedste restauranter og kvalitetsbeviste forbrugere og er desuden en anerkendt international vanilje-ekspert, som blandt andet sidder i juryen til den prestigiøse Concours Général d’Agriculture i Paris.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.