FORUDBESTILLING: Kaninkogebogen

179,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 134,96 kr. (-25%)

Bogen udkommer d. 28. november 

 

Kaninkød smager fantastisk, er sundt, let at tilberede og meget klimavenligt. Der er masser af gode grunde til at spise kanin, og alligevel er det en overset råvare i det moderne danske køkken. I denne kogebog får du motivation og inspiration til at bringe det magre, velsmagende kød tilbage på middagsbordet, både som hverdagsmad og til gæster.

 
Kaninkogebogen er den første nyere bog af sin slags udelukkende med kaninopskrifter. Her lærer du, hvordan kaninen skæres ud, hvilke udskæringer der fungerer til hvad, og hvordan du tryller kaninkødet om til lækre, smagfulde retter. Der er 30 let tilgængelige opskrifter med alt fra klassiske retter med rødder i det franske landkøkken til en maltesisk nationalret, en krydret tysk jægergryde og en række nordiske fortolkninger med årstidens råvarer. Bogen guider dig trin for trin gennem udskæring og opskrifter og viser både kødets alsidighed, og hvor nemt det er at tilberede.
 
Resultatet er en rejse ind i en gastronomisk tradition, der fortjener at blive genopdaget: velsmagende, bæredygtig og fuld af kulinariske muligheder.

Info

Titel FORUDBESTILLING: Kaninkogebogen
Forfatter Mads Petter Kühnel
Sider 104
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2025
ISBN 978-87-94441-69-8

Om forfatter

Mads Petter Kühnel

Mads Petter Kühnel (f.1986) er uddannet journalist og har lavet utallige anerkendte radio- og podcastproduktioner. Han har en fortid i kokkefaget, og i slutningen af 10’erne flyttede han med sin familie fra København til Mørkemosegård på Vestsjælland. Det er her, han har forelsket sig i kaninen som klimavenlig råvare og skrevet bogen fra.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.