I Mors marokkanske mad træder du ind i en verden af skønne minder, anekdoter og opskrifter sammen med søstrene Jamila Mohammadi og Khadija Al Mohammadi, som laver mad efter deres mors gamle opskrifter på deres café i Københavns sydhavn, South Harbour Café. De inviterer indenfor til en oplevelse af smukke billeder, marokkansk gastronomi og hjertevarme, hvor der tales om familiesammenhold, fællesskab, traditioner og kærlighed til mad, der forener os på tværs af grænser og generationer.
Her er masser af inspiration til hjemmekøkkenet, hvor det verdensberømte marokkanske køkkens intense dufte og smage vil sprede stemning gennem familieopskrifter på mad lavet med nærvær, glæde og omhu. Som et lille ekstra krydderi fortælles også om madens oprindelse i Marokko og om, hvordan det har været at komme til et nyt land og vokse op i Danmark og tilegne sig det bedste fra begge kulturer.
Maden i denne bog handler ikke kun om smag og opskrifter – den er en invitation til at skabe fællesskaber, til at byde velkommen og til at skabe nye minder, ligesom familien Mohammadi har gjort det gennem generationer.