Smagen og duften af mit Afrika

En kogebog om Afrikas mangfoldighed og fællesskab

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Afrika er varme, farverigdom, smuk natur, fællesskab, kreativitet og en altomfavnende livsglæde. Herudaf udspringer også et fantastisk køkken, der sprudler af smag fra varme krydderier og en stor diversitet af friske lokale råvarer. Den danskuddannede kok Annette Niyomwungere med rødder i Burundi inviterer her med på en spændende kulinarisk rejse fra nord til syd og øst til vest på det enorme kontinent.

Med 54 lande med hver deres karakteristiske retter, råvarer og tilberedningsmetoder er det afrikanske køkken kendetegnet ved en stor mangfoldighed. Det gælder også for bogens 40 opskrifter, der spreder sig over hele kontinentet.
Gennem stemningsfulde erindringer og beretninger fra forfatterens rejser i Afrika gives tillige et indblik i den panafrikanske kultur og mentalitet fortalt igennem maden og kulturen omkring den. Her hersker smukke traditioner nedarvet gennem mange generationer, men også plads til nye strømninger, som netop nu er ved at forme Afrikas nye køkken.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Smagen og duften af mit Afrika
Undertitel En kogebog om Afrikas mangfoldighed og fællesskab
Forfatter Annette Niyomwungere
Sider 192
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2024
ISBN 978-87-94532-37-2

Om forfatter

Annette Niyomwungere

Annette Niyomwungere er uddannet kok og har med sine erfaringer og sin kreativitet formået at forene det afrikanske og det nordiske køkken til unikke smagsoplevelser, både i Danmark og i udlandet. I slutningen af 1990’erne kom Annette til Danmark fra borgerkrigen i Burundi. Hendes passion for mad og stærke forbindelse til sine rødder har givet en bemærkelsesværdig livsrejse – fra ung, østafrikansk pige på flugt til etableret kok.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.