Guiden “Anti-inflammatorisk kost”introducerer læseren til hele inflammationsbegrebet. Hvad gør inflammationen ved os, hvorfor skal vi kere os om den og frem for alt: Hvordan kan vi gennem intelligente kostjusteringer slukke den indre ild, der truer med at give os alverdens dårligdomme? Introduktionen til konkrete råvarer efterfølges af 27 lækre opskrifter, som inspirerer læseren til at ændre sine kostvaner og skifte over til en anti-inflammatorisk kost.
Temaer: Der findes fire hovedtemaer i bogen, først om præcis hvad inflammation er, dernæst hvad du skal spise for at slå den ned? Hvad du ellers kan gøre, og sidst et gennemgående kig på, hvordan du omsætter rådene til konkrete, velsmagende opskrifter. For det er ikke altid i ligenemt at tage teorien til potterne og panderne, men med denne bog, er det en leg.
Om serien
Bøgerne i serien Muusmann’sundhed indeholder omfattende teori, en inspirerende råvareguide og en række fantastiske opskrifter. Læseren får således masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.