Gaver til studenten

Gode gaver til studenten

Nu springer årets studenter snart ud og det er tid til fest i gaderne! Uanset huens farve er det en kæmpe bedrift at færdiggøre en uddannelse. De nye studenter  fortjener derfor en god gave med på vejen.

Leder du efter gaver til studenten, så læs med her. Vi giver 11 bud på bøger, der med garanti vil glæde studenten i dit liv. Brug koden student24 og spar 20% på bøgerne, når du handler på vores webshop HER.

Tilbuddet gælder t.o.m. d. 30/6.

 


 

Gode guides

At give økonomibøger til en studerende, der snart skal flytte hjemmefra, er en fremragende idé af flere grunde. Denne overgangsperiode er en vigtig tid i en ung persons liv, hvor de står over for nye udfordringer og ansvar, især når det kommer til håndtering af deres egen økonomi. Økonomibøger kan være et uvurderligt værktøj til at sikre en god start på denne nye fase.

 

Studenter gaver – Privatøkonomi for unge voksne – Muusmann forlag

Den lille guide til privatøkonomi for unge voksne. Giv studenten i dit liv den bedst mulige økonomiske start på voksenlivet. Bogen er skrevet til unge mellem 17 og 25 år og kommer ind på alt, hvad der er værd at vide om privatøkonomi som ung. Heriblandt budgetter, skat, investering, og hvordan man undgår gæld. Med denne bog ved hånden kan studenten træffe de gode økonomiske valg, som giver frihed gennem hele livet. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

Studenter gaver - Kvinde kend din økonomi - Muusmann forlag

Kvinde kend din økonomi. Som kvindelig student venter der et helt liv med økonomiske spørgsmål og valg. Der er stadig ikke fuld økonomisk ligestilling i Danmark, men det hjælper denne bog med at gøre op med. Bogen er et opslagsleksikon for kvinder i alle aldre og fyldt med letforståelige forklaringer på alle de privatøkonomiske temaer, et kvindeliv rummer. Lige fra studievalg og bolig til ægteskab og pension. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

Flytte hjemmefra-gaver

Flytning giver mulighed for at starte på en frisk, og begge bøger hjælper med at etablere gode vaner. Når man flytter hjemmefra, er økonomien ofte stram. Ved at lære at udnytte det tøj, man allerede har, kan man spare penge, der ellers ville være brugt på nyt tøj, hvilket er en stor fordel i et presset studiebudget. Gode oprydningsvaner hjælper den studerende med at fjerne unødvendige ting og på den måde undgå at bruge penge på unødvendige ting.

 

 

Genopdag din garderobe. Bugner dit klædeskab – men alligevel har du ikke noget at tage på? Så er du ikke alene. Vi bruger kun 30 procent af det tøj, vi har. Men betyder det, at de 70 procent, vi ikke bruger, så skal ud? Nej! Vi skal i stedet lære at bruge det. Bogen klæder dig på til at se på dit tøj med nye øjne og til at sammensætte lækre outfits til alle anledninger. På den måde flyttes fokus fra forbrug til brug, så tøjinvesteringerne fremover bliver færre – og så du til gengæld lærer at investere i tøj, du mangler, og som fornyer. Det bliver til uendelige outfits af tøjet i skabet for nul kroner og med nul procent CO2- aftryk. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

 

28 dage til mindre rod. Ønsker du at komme af med bunkerne af rod i dit hjem og få mere ro og luft i hverdagen? Måske har du læst om minimalisme og alle fordelene ved at leve med færre ting, men alligevel går du i stå, hver gang du prøver at komme i gang med den store oprydning, og ender med endnu mere rod. Med denne bog får du 28 udfordringer, der fører dig igennem, så du kan udvikle en vane med at give slip på de ting, der ikke længere tjener dig. Når du først oplever det flow og den lethed, det giver, bliver det nemt at holde fast i de nye vaner, og rodet får svært ved at gro fast. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

Til den studerende, der selv skal til at lave mad

Mange unge mennesker falder hurtigt ind i en rutine med at lave de samme få retter igen og igen. Derfor er en kogebog en ideel gave til den studerende, der snart står på egne ben. Med en kogebog får den studerende masser af inspiration til at udforske nye retter og smage, så aftensmåltiderne bliver mere spændende.

 

Studenter gave - Mors kogebog - Muusmann forlag

Mors kogebog. Giv madtraditionerne videre med denne smukke kogebog, der hylder det danske køkken og traditioner. Bogen er perfekt til den unge student, der snart skal flytte hjemmefra og kommer til at savne mors madlavning, da de aldrig helt fik lært, hvordan man bager rugbrød eller steger de perfekte frikadeller. Bogen gennemgår alt lige fra hverdagsmad og bagværk til alle de danske højtider. Dertil er bogen skrevet på både dansk og engelsk, så det er let at dele de danske traditioner med udenlandske venner og familie. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

Studenter gaver - Grøntsager - Muusmann forlag

Grøntsager. Giv studenten i dit liv gode, grønne madvaner. Bogen er en komplet guide til grøntsager: dyrkning, udseende, duft, smag og anvendelse i madlavningen. Den er en kogebog, som er fyldt med ubetinget kærlighed til mad med grøntsager, og giver studenten et praktisk grøntsagsleksikon. En oplagt gave til de madglade studenter og særligt dem, der snart skal flytte hjemmefra. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

Aftensmad til hverdag og weekend er en moderne grundbog, der giver dig mere end 120 opskrifter på aftensmadsfavoritter. Her er klassiske opskrifter på boller i karry, lasagne og kartoffel­porresuppe og de bedste opskrifter fra mormors køkken. Men her er også uden­landske livretter, som fx thaisuppe og butter chicken, samt en masse tilbehør, som kan binde måltidet sammen. Det er nemme og lækre opskrifter, som ikke kræver særlige forudsæt­ninger for madlavning eller indkøb i specialbutikker, og opskrifterne henvender sig til alle: nybegyndere og de mere rutinerede. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

 

Til studentergildet

Studentertiden nærmer sig med hastige skridt, og det er snart tid til at fejre denne store milepæl! Men vi ved, at det kan være en udfordring at planlægge en uforglemmelig fest, hvor alt går op i en højere enhed. For at gøre det nemmere for jer har vi samlet en række fantastiske ideer, der kan hjælpe jer med at skabe den perfekte studentergilde.

 

Studenter gaver - Appetizer deluxe - Muusmann forlag

Appetizer deluxe. Gør studentergildet til noget helt særligt med lækre appetizers. Bogen indeholder over 70 fantastiske opskrifter på mest salte, men også søde appetizere og drinks. Der er opskrifter til alle årstider og dermed til enhver lejlighed, samt en uundværlig tidsplan til hver opskrift, som letter planlægningen. Til studentergildet anbefaler forfatter Camilla Lawes at lave Brownie med chokoladetrøffelcreme og jordbær. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

Studenter gaver - Finger food - Muusmann forlag

Finger food. Vil du forkæle en madglad student med lækker mad til studentergildet, så er denne kogebog perfekt. Finger food er en populær trend i mange lande og kendt for de overdådige og kreative anretninger. Opskrifterne i bogen spænder over både det salte og det søde køkken og er udviklet ud fra den tanke, at det skal være sjovt og ligetil at lave finger food. Bogen er også en oplagt gave til den kreative student, der elsker at bruge tid i køkkenet. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

Mocktails. Med denne bog i hånden får du mulighed for at mikse og servere spændende mocktails uden alkohol fra din hjemmebar. Mocktails giver dig en hyggelig introduktion til alkoholfrie cocktails og opskrifter på 26 konkrete drinks, som du selv kan lave med simple ingredienser. Alt kan laves fra bunden ved hjælp af basisopskrifter på både sirup, bitter, most og saft, men færdigekøbte produkter kan også sagtens bruges. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

 

Sådan skriver du dit livs taler. Lær at skrive taler til alle livets store fester og begivenheder – én gang for alle! Efter nogle år husker ingen hverken de håndkolorerede navne­ skilte, konfirmandens kunstfærdigt opsatte hår, eller hvilken bil brudeparret forlod kirken i. Men de husker ALTID den gode, personlige tale og de følelser, den vækkede i dem! I en uakademisk og humoristisk tone bliver du ført trygt gennem taleskrivningens processer. Du får et hav af konkrete eksempler og praktiske råd til, hvordan du selv kan skrive en personlig festtale. Brug koden student24 og få 20% rabat HER.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.