Gaver til studenten - Muusmann Forlag

Gaver til studenten

Gaver til studenten - Muusmann Forlag

Gode gaver til studenten

Nu springer årets studenter snart ud og det er tid til fest i gaderne! Uanset huens farve er det en kæmpe bedrift at færdiggøre en uddannelse. De nye studenter  fortjener derfor en god gave med på vejen.

Leder du efter gaver til studenten, så læs med her. Vi giver 9 bud på bøger, der med garanti vil glæde studenten i dit liv. Brug koden student23 og spar 20% på bøgerne, når du handler på vores webshop HER.

Tilbuddet gælder t.o.m. d. 30/6.

 


 

Gode guides

Studenter gaver – Privatøkonomi for unge voksne – Muusmann forlag

Den lille guide til privatøkonomi for unge voksne. Giv studenten i dit liv den bedst mulige økonomiske start på voksenlivet. Bogen er skrevet til unge mellem 17 og 25 år og kommer ind på alt, hvad der er værd at vide om privatøkonomi som ung. Heriblandt budgetter, skat, investering, og hvordan man undgår gæld. Med denne bog ved hånden kan studenten træffe de gode økonomiske valg, som giver frihed gennem hele livet. Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

Studenter gaver - Kvinde kend din økonomi - Muusmann forlag

Kvinde kend din økonomi. Som kvindelig student venter der et helt liv med økonomiske spørgsmål og valg. Der er stadig ikke fuld økonomisk ligestilling i Danmark, men det hjælper denne bog med at gøre op med. Bogen er et opslagsleksikon for kvinder i alle aldre og fyldt med letforståelige forklaringer på alle de privatøkonomiske temaer, et kvindeliv rummer. Lige fra studievalg og bolig til ægteskab og pension. Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

 

Flytte hjemmefra-gaver

Studenter gave - Mors kogebog - Muusmann forlag

Mors kogebog. Giv madtraditionerne videre med denne smukke kogebog, der hylder det danske køkken og traditioner. Bogen er perfekt til den unge student, der snart skal flytte hjemmefra og kommer til at savne mors madlavning, da de aldrig helt fik lært, hvordan man bager rugbrød eller steger de perfekte frikadeller. Bogen gennemgår alt lige fra hverdagsmad og bagværk til alle de danske højtider. Dertil er bogen skrevet på både dansk og engelsk, så det er let at dele de danske traditioner med udenlandske venner og familie. Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

Studenter gaver - Grøntsager - Muusmann forlag

Grøntsager. Giv studenten i dit liv gode, grønne madvaner med den nyeste kogebog fra skaberne af maduniverset Planetarisk Kogebog. Bogen er en komplet guide til grøntsager: dyrkning, udseende, duft, smag og anvendelse i madlavningen. Den er en kogebog, som er fyldt med ubetinget kærlighed til mad med grøntsager, og giver studenten et praktisk grøntsagsleksikon. En oplagt gave til de madglade studenter og særligt dem, der snart skal flytte hjemmefra.  Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

 

Nye oplevelser

Studenter gaver - Bæredygtig badass - Muusmann forlag

Bæredygtig badass. Den perfekte gave til den miljøbevidste student, der gerne vil hjælpe med at passe på kloden og skrue ned for forbrugerræset. Bogen kommer med zero waste-alternativer til konventionelle gøremål, indkøb og opskrifter, som alle vil skåne planeten samt gøre godt for den glade students sundhed og økonomi. Her fremstilles affaldsfrie løsninger til adskillige produkter, som vi kender fra den almindelige hverdag, lige fra hygiejne- og skønheds- produkter til plastikfrie indkøb, genbrugstricks og hjemmelavede husholdningsprodukter. Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

Studenter gaver - Jenter på eventyr - Muusmann forlag

Jenter på eventyr. Når man endelig har fået huen på, er det tid til eventyr! Fede eventyr betyder ikke kun bjergbestigning i Himalaya eller riverrafting i Amazonas – Danmark har også en masse spændende oplevelser at byde på. Bogen bygger på en overbevisning om, at alle kan tage på eventyr uanset køn, alder og erfaring. Man bliver introduceret til outdoorfællesskabet Jenter på eventyr og får en masse inspiration til gode nye oplevelser.  Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

 

Til studentergildet

Studenter gaver - Appetizer deluxe - Muusmann forlag

Appetizer deluxe. Gør studentergildet til noget helt særligt med lækre appetizers. Bogen indeholder over 70 fantastiske opskrifter på mest salte, men også søde appetizere og drinks. Der er opskrifter til alle årstider og dermed til enhver lejlighed, samt en uundværlig tidsplan til hver opskrift, som letter planlægningen. Til studentergildet anbefaler forfatter Camilla Lawes at lave Brownie med chokoladetrøffelcreme og jordbær. Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

Studenter gaver - Finger food - Muusmann forlag

Finger food. Vil du forkæle en madglad student med lækker mad til studentergildet, så er denne kogebog perfekt. Finger food er en populær trend i mange lande og kendt for de overdådige og kreative anretninger. Opskrifterne i bogen spænder over både det salte og det søde køkken og er udviklet ud fra den tanke, at det skal være sjovt og ligetil at lave finger food. Bogen er også en oplagt gave til den kreative student, der elsker at bruge tid i køkkenet. Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

Studenter gaver - Toastmaster - Muusmann forlag

Toastmaster. Giv studenten i dit liv den bedste gave: en uforglemmelig fest! Vi bruger både tid, penge og energi på at holde livets store fester. Men uden en til at styre slagets gang, er der alt muligt, som kan gå skævt. Her kan en velforberedt toastmaster gøre en væsentlig og positiv forskel. Bogen er den ultimative guide til at være toastmaster og føre et selskab godt igennem enhver fest. Brug koden student23 og få 20% rabat HER.

 

 


 

Grønne Hjerter

Updating…
  • Ingen varer i kurven.