Valentinslæsning for enhver smag

Valentinsdag: det er enten en dag man glæder sig til eller frygter. Det er jo ikke alle, der er i et lykkeligt forhold, og når d. 14. februar sniger sig om hjørnet, kan usikkerheden sætte ind. Men valentinsdag er ikke kun for turtelduerne. Det er en mærkedag for alle kærlighedens mange skikkelser: for de lykkelige par, de glade singler og for dem, der har brug for lidt vejledning til kærligheden.

Vi giver dig 3 spændende bud på valentinslæsning for enhver smag. Meld dig ind i Grønne Hjerter og få 25% rabat på bøgerne her!


 

Kærlighedsmad

Kærlighedsmad guider Anne Larsen dig til, hvordan du og din partner kan få en fantastisk valentinsdag med afrodisiaka. Afrodisiaka er fødevarer, der enten på grund af deres form eller på grund af deres indhold af duft, smag og næringsstoffer virker stemningsændrende og præstationsfremmende i retning af et bedre sexliv. Der ligger masser af erotisk saft og kraft gemt i maden, vi spiser, lige fra næringsstoffer, der vækker lysten i jer, til råvarer, der fremmer smagsoplevelsen og holdbarheden. Der er ikke tale om mystiske ingredienser, som ikke er til at komme i nærheden af, men om sund og nærende mad, der har sin virkning. Mad er vores bedste medicin, og visse madvarer er i forhold til sexlivet en hjælper: til at sætte en stemning, øge lysten og præstationsevnen. Bogen introducerer dig til afrodisiaka i form af en række skønne råvarer samt 25 forførende opskrifter, som inspirerer dig til at eksperimentere med erotiske retter.

 

Elsker mig for evigt

Er du single og klar til at arbejde på den vigtigste kærlighedsaffære i dit liv – nemlig den med dig selv – så kan vi anbefale bogen Elsker mig for evigt. Mette Holm og Pia Lou Damsgaard giver singlekvinder i alle aldre værktøjerne til at leve et lykkeligt liv som single. Når alt kommer til alt, så er den eneste ene, du med sikkerhed skal være sammen med resten af livet jo DIG. Så selvfølgelig er valentinsdag også en vigtig mærkedag for alle singlerne, der ønsker at pleje kærligheden til dem selv. Bogen er baseret på 11 interviews med handlekraftige singlekvinder, der har fundet deres egen vej i livet, og byder på både faglige og personlige refleksioner over livet som single. Bogen indeholder desuden en række øvelser, der kan gøre dig bevidst om, hvilke ændringer der skal til, for at du kan leve et lykkeligt liv som single.

 

Kærlighed oppefra

Knaser det i kærligheden, og søger du råd denne valentinsdag, så læs Kærlighed oppefra. Denne bog giver dig en kærlig og konkret guide til, hvordan du skaber det parforhold, du ønsker dig. Med afsæt i OPPE-teorien hjælper psykolog Mette Holm dig til at anvende den metode, hun har brugt i sit eget kærlighedsliv. Du lærer at få øje på og gøre dig fri af de usunde mønstre, som vi hver især ubevidst bærer med os i kærlighedsrelationen, og du lærer, hvordan du lægger dem bag dig og bevæger dig videre. Metoden bliver serveret kærligt og så enkelt, at du kan tage den ud af bogen og gøre den til en indgroet del af din hverdag, tankegang og tilgang til kærligheden.

 


 

Grønne Hjerter-medlemmer har adgang til en lang række spændende events med vores dygtige forfattere og andre grønne ildsjæle. Derudover får du rabatkoder til en række bæredygtige danske virksomheder, ligesom du får Muusmann Forlags bøger til 25% samt månedens bøger til 50%. Meld dig ind ved at klikke på banneret nedenfor!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
  • Ingen varer i kurven.