Valentinsgaver til ham, hende og dig - Muusmann Forlag

Valentinsgaver til ham, hende og dig

Valentinsdag Muusmann Forlag Gaveliste

Hos Muusmann Forlag mener vi, at Valentinsdag burde handle om at give noget godt til sig selv eller hinanden. Vi har derfor samlet flere forslag til skønne boggaver til dig og dine. Brug koderne “valentin20” og “valentin30” for at få enten 20% eller 30% rabat på de udvalgte valentinsbøger.

 


Cool cocktails til ham

Til ham er der 20% på bogen Cool cocktails hvor cocktail-specialisten Bo Nygaard Larsen præsenterer 60 klassiske og moderne cocktails med opskrifter, der er til at forstå og som med garanti vil imponere dine gæster. Cool cocktails er en brugsbog, der guider læseren igennem at optimere hjemmebaren med spiritus fra den ganske verden, samt byder på tips og tricks til udstyr, garnish, glassene, krydderurter og is. Forfatteren bruger sin historiske og journalistiske viden og erfaring til at introducere glemte eller ufortalte fortællinger om cocktailens historie og betydning. Dette suppleres med henvisninger til og citater fra nogle af cocktailverdenens største navne. Cool cocktails er en guide, men også en på alle måder berusende kulturrejse. Brug koden “valentin20” for at få rabat.

 

Klik her for at se mere

 

Lær (hende) at male

Til hende er der 20% rabat på den inspirerende bog Lær at male af Billedkunstner Mia-Nelle Drøschler. En praktisk manual, der indeholder alt hvad du behøver at vide for at opnå imponerende og hurtige resultater med dine egne malerier via fem afgørende trin fra forberedelse til udførelse. Tilgangen til maleri heri er så enkel, at selv en nybegynder med bogen i hånden kan give sig i kast med originale og spændende malerier. Bogen indeholder 40 spændende maleøvelser med udgangspunkt i fotografi, virkelighed, erindringer eller fantasi. Motiverne er f.eks. landskaber, stilleben, mennesker, dyr. Hvis man ønsker at udfolde sig kreativt og udforske sit kreative potentiale er man i gode hænder med denne bog. Brug koden “valentin20” for at få rabat.

 

Klik her for at se mere

 

Håndbog for (selvvalgte) singler

En gave til dig selv, kunne være denne håndbog af forfatter Signe Nordstrand, der også er 20% rabat på. Dette er bogen til alle de singler, som er glade for deres tilværelse som den er, men som også er trætte af de evindelige spørgsmål fra omverdenen omkring deres singlestatus.
For hvorfor anses parforholdet ofte for det eneste gyldige endemål? Hvorfor opfatter mange et langvarigt singleliv som trist og sølle? Hvordan kan det være, at folk aldrig helt tror på én, når man fortæller at man faktisk ønsker at leve alene? Og hvordan undgår man at skulle høre på folks “hvad sagde jeg”, hvis man en dag skulle få lyst til at indgå i en slags tosomhed igen? Med humor, overskud og personlige erfaringer forholder Nordstrand sig til disse spørgsmål, kommer med tips til at navigere skeptiske omgivelser og viser hvordan man kan tage ejerskab over sit selvvalgte singleliv med styrke, humor og værdighed.’ Brug koden “valentin20” for at få rabat.

 

Klik her for at se mere

 

 

Yderligere gaveidéer med 20% eller 30% rabat

 

 

 Til ham

 1. Japansk Whisky – kyndig og historierig vejledning til japansk whiskey. 30% rabat.
 2. Grøn bålmad – Kom tæt på naturen og hinanden med grønne opskrifter. 20% rabat.
 3. Min svampebog – Indeholder fantastiske opskrifter af bl.a. Bocuse d’Or vinder Brian Mark Hansen. 20% rabat.
 4. Wagyu – Oksekød som du aldrig har kendt det før. 20% rabat.

Til hende

 1. Chokoladehåndbogen – lær gode teknikker til at lave lækre chokolader derhjemme. 20% rabat.
 2. Finger food – Hvis du mangler madinspiration til dine begivenheder. 20% rabat.
 3. Morgåder – Både god til de nybagte og til de hærdede mødre. 20% rabat.
 4. Vegetabilske olier – Lær om oliernes forunderlige virkning i kropspleje. 30% rabat.

Til dig

 1. Venindemad – Skøn mad til dig selv og dine gode veninder. 20% rabat.
 2. Stå stærkt vilde kvinde – Mærk din egen styrke med Kristine Skytte Glue. 20% rabat.
 3. Kørekort til kærligheden – Inspirerende og morsomme køretimer i kærlighedens navn. 30% rabat.
 4. Boost din selvkærlighed – En kærlig guide til selvkærlig praksis. 20% rabat.
 5. Kærlighedsmad – Forfør dig selv eller andre med smagfulde retter. 20% rabat.

 

 

Brug koderne “valentin20” og “valentin30” for at få enten 20% eller 30% rabat på de udvalgte valentinsbøger.

OBS: Rabatterne gælder fra 6. til 14. februar 2023

Valentinsdag Bogliste Muusmann Forlag


 

Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne hjerter er en medlemsklub for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Ønsker du også at øge fokus på de grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser, er Grønne hjerter-fællesskabet noget for dig.

Dit Grønne hjerter-medlemskab giver dig bl.a. fast 25% på alle Muusmann Forlags bøger og månedens bøger til 50%. Du får også rabat på en række produkter fra virksomheder, der arbejder for grønnere cirkulære processer.

Medlemsskabet koster 29,-/måned uden binding.

Læs mere om fællesskabet og fordelene her

 

Updating…
 • Ingen varer i kurven.