Håndbog for (selvvalgte) singler

Din guide til det gode singleliv i en verden bygget til parforhold

169,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 127,46 kr. (-25%)

Der findes rent faktisk mennesker, som trives med at leve alene, og som ganske enkelt bare går rundt og er glade singler uden at opfatte sig selv som mindre hele, blot fordi de ikke deler livet med en anden. Så hvordan kan det være, at omverdenen altid opfatter singletilværelsen som en midlertidig tilstand, som alle drømmer om at slippe ud af?

Dette er håndbogen til alle singler, som enten er glade for deres singleliv, eller som gerne vil lære at være det – og som er trætte af at besvare alle de spørgsmål, der automatisk følger med deres singlestatus.
For hvorfor anses parforholdet ofte for det eneste gyldige endemål? Hvorfor opfatter mange et langvarigt singleliv som trist og sølle? Hvordan kan det være, at folk aldrig helt tror på én, når man fortæller, at man rent faktisk ønsker at leve alene? Og hvordan undgår man at skulle høre på folks ”hvad sagde jeg”, hvis man en dag skulle få lyst til at indgå i en slags tosomhed igen?
Med humor, overskud, personlige erfaringer og skarpe betragtninger tager bogen læseren med ud i alle krogene af det gode og glade singleliv. Den kommer med tips og tricks til at navigere som single i en verden, der ofte er bygget til parforhold, og viser, hvordan vi tager ejerskab over vores selvvalgte singleliv med en god portion power.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Håndbog for (selvvalgte) singler
Undertitel Din guide til det gode singleliv i en verden bygget til parforhold
Forfatter Signe Nordstrand
Sider 117
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2023
ISBN 978-87-94258-92-0

Om forfatter

Signe Nordstrand

Signe Nordstrand (født 1983) er cand.mag. i dansk og mor til en datter født i 2010 – og så kender hun selv til misundelsen. I sin ungdom kæmpede hun med overspisninger og lavt selvværd, og hun har senere erfaret, hvordan misundelse ofte har hængt sammen med spiseforstyrrelsen, og hvordan det hele har næret hinanden: skammen, maden, misundelsen og selvværdet – og ikke mindst følelsen af at være helt forkert.

Signe Nordstrand har tidligere udgivet bogen En overspisers bekendelser – hvad chokolade lærte mig om livet (2019) om sit liv med en spiseforstyrrelse.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.