Glædelig jul fra Muusmann Forlag - Muusmann Forlag

Glædelig jul fra Muusmann Forlag

Glædelig jul ønskes I af Muusmann Forlag.

 


 

Kære alle jer

 

Julefreden har sænket sig i de danske hjem. Kærlighed og masser af god mad skal præge disse dage. Både bløde og hårde pakker lå i aftes under træet og bragte store smil med sig – herunder også en masse af vores skønne bøger. Vi håber de glæder jer mange år frem. Hvis du ikke fik hvad du drømte om, så venter bøgerne stadig på dig! Og som Grønne hjerter-medlem får du 25% på alle bøger (dog ikke i kombination med andre rabatter). 

 

Her kan du blandt andet læse Min sammenbragte familie, der er skrevet af parterapeut Line Dau Bassøe, som har arbejdet med sammenbragte familier i mere end 12 år, ligesom hun også selv er opvokset i en og lever i en den dag i dag. Særligt juledage kan være svære med forskellige traditioner, vaner og værdier. Bogen her kan hjælpe dig og din familie, så jeres relationer fremover styrkes. 

 

Julen er også en tid for taknemlighed og huske alt det gode vi har. Med bogen Ind i taknemligheden kan du forvandle dit liv og gøre det mere intenst og kostbart. Bogen henvender sig til dem, der selv ønsker at arbejde med taknemlig­hed, og som efterspørger en grundigere indførelse i begrebet. Herunder også de forhold, der skal sættes lys på, når man vil dybere ind i taknemlig­heden. Bogen er fyldt med praktiske eksempler på, hvordan taknemlighed kan sætte sit præg på hverdagen. Endelig præsenteres du for en mangfoldighed af forskellige utraditi­onelle taknemlighedsøvelser, således at der kan findes øvelser for hver en smag.

 

Husk også den gode mad – både julemaden, snart nytårsmaden, men i den grad også hverdagsmaden! Opskrifter fra torvet er springfyldt med gode smage og de allerbedste råvarer baseret på Torvehallerne i København som inspirationskilde. 

 

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
  • Ingen varer i kurven.