Sammenbragt familie - Min sammenbragte familie - Muusmann Forlag

Min sammenbragte familie

Valg, vilkår og værdier

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Vi har ikke hverken tradition eller mange rollemodeller at kigge på, når vi taler om sammenbragte familier. Derfor er behovet for bevidsthed og konkret hjælp stor. Hvordan kan vi kommunikere tydeligt, hvordan kan vi samarbejde bedre, og hvilke ressourcer har vi. Hvordan bliver vi balancerede voksne, når der er savn og skam, konflikter og reaktioner? Når vi ikke langsomt har opbygget værdier og ritualer sammen. Når vi ikke har øvet os i at danne familierelationer sammen. Fokus i bogen er på relationer og personer – frem for på situationerne, hvor vi hurtigt kan køre i ring og fastholde en kompliceret rollefordeling og en dårlig stemning.

Bogen er til sammenbragte familier samt til terapeuter og psykologer, som arbejder med sammenbragte familier. En fagbog direkte fra parterapeu­tens klinik, fyldt med viden og erfaring. Bogen har fokus på den vigtigste relation i den sammenbragte familie, nemlig de voksnes.

Bogen er let tilgængelig og indeholder citater, eksempler og øvelser samt arbejdsark. Arbejdsarkene bliver til læserens personlige drejebog, som pas­ser lige præcis til læserens egen sammenbragte familie.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Min sammenbragte familie
Undertitel Valg, vilkår og værdier
Forfatter Line Dau Bassøe
Sider 248
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2021
ISBN 978-87-94155-07-6

Om forfatter

Line Dau Bassøe - Min sammenbragte familie - Muusmann Forlag

Line Dau Bassøe

Line Dau Bassøe er professionel parterapeut og har arbejdet i mere end 12 år med par og indi­viduelle i terapi. Hun underviser terapeuter og familiebehandlere i temaet ”Sammenbragte familier”, og hun har desuden gruppeforløb og workshops for voksne fra sammenbragte familier. Line er selv opvokset i en sammenbragt familie, og hun lever også nu i en sammenbragt familie med sine egne to børn og sin mand, som har to voksne piger. Line har klinik i Hillerød, Linebassoe.dk.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.