Min dessertbog blandt årets bøger! - Muusmann Forlag

Min dessertbog blandt årets bøger!

Magasinet Gastro har plukket i årets boghøst af gastronomiske udgivelser og giver deres bud på årets bøger 2021. Her er hele to af Muusmann Forlags bøger udvalgt ud af 12 udgivelser. Her er Min dessertbog deres bedste bud til den søde kløe!

 


 

Dessertkokken Casper Sundin er manden bag bogen og Gastro skriver herom: “Denne smukke bog understreger i den grad hans store talent”. Han har arbejdet på blandt andet Søllerød Kro, Nordlandet og Kadeau, og deltaget i et utal af kokkekonkurrencer i Danmark.

Med Min dessertbog skal du på en rejse rundt i det søde køkken og vil få introduktioner til bagværk, iscremer, mousser, marengs, luftige cremer, tung ganache, kager, glaseringer og avanceret chokoladearbejde.

Nogle opskrifter er som sagt advanceret, som Gastro skriver: “Vi er med denne bog godt inde i udskillelsesløbet i ‘Den Store Bagedyst’!” Dog skal man ikke lade sig skræmme heraf – bogen kan altid anvendes som inspiration, og man kan lave de smagsfulde delelementer, uden at man nødvendigvis skal producere desserten i sin helhed.

 

 

Læsningen kan yderligere, som Gastro skriver, gøre dig “klogere på råvarerne og den gastronomiske historie”. Lektor i Hjemmekunstskab Helle Brønnum Carlsen giver dig nemlig spændende viden om bogens forskellige tematikker – eksempelvis citrusfrugter, chokolade, karamel, mejeriprodukter, bær, vilde urter og spiritus.

Bogen rummer som her set, de smukkeste billeder taget af Flemming Gernyx, så din mund løber i vand inden du overhovedet er begyndt madlavningen. Og bare vent til du sætter tænderne i de himmelske bidder – du bliver her draget til en anden verden!

 

 

Kast dig ud i de søde sager med det samme – for hvem vil undvære desserten?

 


 

Min dessertbog kan købes til 299,95,- (medlemspris til 224,96,-) – find bogen her!

Psst… Ikke nok med det er bogen VILD FISK kåret til intet mindre end ÅRETS BOG! Læs mere her.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
  • Ingen varer i kurven.