VILD FISK kåret som årets bog!

Magasinet Gastro har plukket i årets boghøst af gastronomiske udgivelser og giver deres bud på årets bøger 2021. Her er hele to af Muusmann Forlags bøger udvalgt ud af 12 udgivelser. Ikke nok med det er bogen VILD FISK kåret til intet mindre end ÅRETS BOG!

 


 

Magasinet Gastros kåringer giver et billede af de bedste hårde pakker under juletræet. Og at VILD FISK er en af disse, kommer absolut ikke som en overraskelse, da den er som Gastro skriver: “Det er en fantastisk bog på alle måder”. 

Begejstringen vil ingen ende tage og de skriver videre: “Bogen her burde bare husstandsomdeles til alle. Den indeholder ALT, hvad man behøver at vide om fisk og skaldyr, og så er der gode og ikke spor svære opskrifter fra nogle af landets bedste kokke”. Og ja, opskrifterne er intet mindre end fantastiske! 16 af de dygtigeste kokke såsom Claus Meyer, Rosio Sanchez, Matt Orlando, Rita Chen, Sheila Avila og Jamie Lee introducerer dig i bogen for et væld af delikate retter – hele 75 stk. til både hverdag og gæster.

 

 

Bæredygtige tanker

Som Magasinet Gastro endvidere skriver er VILD FISK “en bog med en del foruroligende læsning, bl.a. at 90% af den fisk, der fanges i Danmark eksporteres, mens 80% af den fisk, vi selv køber, er importeret!”

Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet samt en grundig indføring i håndterings- og fileteringsteknik.

Planetarisk Kogebog og Blue Lobster, som står bag denne bog, skriver heri: “Vi drømmer om en fremtid, hvor afstanden mellem de vilde fisk og de vilde smagsoplevelser er kortere. Hvor vi er bevidste om, hvad vi spiser, og kender både fiskenes smagsmæssige kvaliteter og deres plads i naturen. Vi er sikre på, at denne bevidsthed ikke kun er nødvendig for et rigt naturligt liv omkring os, men også foret rigere gastronomisk liv. Det er i grunden fantastisk, at omtanke og velsmag på den måde går hånd i hånd. Måske denne bog kan være med til at sætte skub i en lille fiskerevolution. – God fornøjelse!”

 


 

VILD FISK kan købes til 349,95,- (eller til medlemspris 262,46,-) – klik her!

Psst… Ikke nok med det er bogen Min dessertbog kåret til intet mindre end årets bedste bud på at stille den søde kløe. Læs med her!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
  • Ingen varer i kurven.