Vilje til forandring

Lad os samles om at gøre Danmark til en grøn supermagt med et 100 procent økologisk landbrug. Lad os sælge enestående grønne produkter og skabe enestående grøn læring, som vi kan formidle og sælge erfaring på baggrund af …

DKK299.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-18-4 Varekategori:

Info

Titel

Vilje til forandring

Forfatter

Lars-Christian Brask og Trine Wiese

Sider

243

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

November 2015

ISBN

978-87-93314-18-4

Om forfatter

Lars-Christian Brask

Lars-Christian Brask

Lars-Christian Brask er en succesrig erhvervsmand med en international karriere bag sig i London. Han er kendt fra TV2-programmet Den Hemmelige Millionær, ligesom han med en innovativ kampagne i 2014 blev valgt til byrådet for Venstre i Roskilde. Han er i 2019 opstillet til Folketinget.

ET BLÅT JAKKESÆT PÅ DANNELSESREJSE
Lad os samles om at gøre Danmark til en grøn supermagt med et 100 procent økologisk landbrug. Lad os sælge enestående grønne produkter og skabe enestående grøn læring, som vi kan formidle og sælge erfaring på baggrund af …

Sådan lyder to af mange opfordringer fra ’den blå’ erhvervsmand Lars-Christian Brask efter en dannelsesrejse rundt til 11 markante danskere med spændende holdninger til, hvordan vi kan gøre Danmark til et sundt vækstsamfund.

Bogen er et forfriskende bud på at drage hr. og fru Danmark ind i den politiske dialog om, hvad sund vækst er for en størrelse.

I BOGEN DELTAGER:
Jesper Theilgaard, DR-klimaekspert
Uffe Elbæk, folketingsmedlem og formand for Alternativet
Lone Vitus alias Lone Landmand
Henrik Rasmussen, adm. direktør for Roskilde Festival
Søren Ejlersen, kok, næstformand og medstifter hos Aarstiderne
Christine Feldthaus, livsstilsekspert og tv-vært
Lars Kolind, erhvervsmand og forfatter
Soulaima Gourani, erhvervskvinde
Christian Have, direktør hos Have Kommunikation
Pernille Aalund, tidl. innovationsdirektør hos Aller
Martin Thorborg, it-serieiværksætter

‘Been there – done that’ er den holdning, Lars-Christian Brask tager livtag med igennem bogen. En sådan holdning bliver alt for ofte en undskyldning for blot at tænke og gøre, som vi altid har gjort. Nysgerrigheden driver ham til at søge nye svar, der både fascinerer og ved første øjekast provokerer. Ofte går de stik imod den måde, Lars-Christian Brask traditionelt ser verden på.

Ved at bruge sig selv som eksperimentarium vrider erhvervsmanden sig ud af vanetænkningen og får dermed et nyt syn på, hvad han kan bruge fra sin gamle verden, og hvad der skal til, for at vi kan udvikle os selv, vores samfund og virksomheder mest intelligent.

”Målet med denne bog er at give et indspark til det traditionelle vækstbegreb i en dansk kontekst og dermed give vanetænkningen – også min egen – et præcist spark over skinnebenet. Ikke som i en lærebog fra Handelshøjskolen, men fortalt i en frisk, uhøjtidelig tone, så flere danskere oplever sig beriget.”
Lars-Christian Brask

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.