SPIS - Muusmann Forlag

SPIS

En bog om mad og oplevelser

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Har du nogensinde tænkt over, hvordan den mad vi spiser, og hvordan vi spiser den, påvirker vores hverdag? Både bevidst og ubevidst spiller mad og det at spise en stor rolle i vores liv. Denne bog giver dig en dybere forståelse for madens og ikke mindst spisningens betydning nu og tilbage til de første cirkler om de første bål.

Når vi spiser, er det en oplevelse. Uanset om det gælder et storslået arrangement, eller om det er en hurtig snack på farten. Vi kan kalde det en spiseoplevelse. For mange er det synonymt med madens smag. Men smagen er langt fra det eneste forhold, som har indflydelse på oplevelsen. Det handler i høj grad også om tid, sted, stemning, timing, sult, relationer og meget mere.
Dette er ikke en kogebog. Det er en spisebog med gode råd, teori, kulturhistorie og madsociologi til alle, der gerne vil vide mere om, hvordan og hvad man kan bruge mad og måltider til. Både privat og professionelt. Bogen indeholder viden og rejser spørgsmål til læseren, fortæller historier fra virkeligheden og hverdagen og giver konkrete eksempler på, hvordan vores forhold til mad og det at spise kan ændre sig gennem relationer, rum, erfaringer, viden og fortællinger.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel SPIS
Undertitel En bog om mad og oplevelser
Forfatter Mikkel Jacobsen, Simon Milwertz Philipsen
Sider 96
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse December 2023
ISBN 978-87-94441-17-9

Om forfatter

Mikkel Jacobsen

Mikkel Jacobsen

Mikkel Jacobsen er Ph.d. i madsociologi og lektor ved Københavns Professionshøjskole, hvor han bl.a. forsker og underviser i mad og måltider. Mikkel Jacobsen har tidligere arbejdet i Københavns Madhus, i Madkulturen og været gæsteforsker ved UC Berkeley.

Simon Milwertz

Simon Milwertz Philipsen

Simon Milwertz Philipsen er kok, eddikebrygger og underviser i mad. Efter at have lært madhåndværk og fået kærlighed til råvarerne på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Sydfrankrig, begyndte han at dele sin passion med andre. Via sin virksomhed, Simons Kogeskole, har han arbejdet sammen med mange inspirerende mennesker, der beskæftiger sig med mad. Han har været dommer for kantineprisen, optrådt i tv, deltaget i forskningsprojekter og trænet køkkenpersonale i mere smag. Målet med denne bog er at nå ud til endnu flere.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.