Rug - Muusmann Forlag

Rug

Meget mere end rugbrød

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk.

I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden.

Mikal Schlosser, fotograf, og Rikke Holm, konditor og forfatter til flere kogebøger, har med stor passion formidlet rugens mange anvendelsesmuligheder.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Rug
Undertitel Meget mere end rugbrød
Forfatter Rikke Holm
Fotograf Mikal Schlosser
Sider 257
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse December 2020
ISBN 978-87-94086-37-0

Om forfatter

Rikke Holm

Udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.