Rock'n'roll mad i - Rock'n'roll-kogebogen - Muusmann Forlag

Rock’n’roll-kogebogen

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

De bedste rock’n’roll-madopskrifter fra guds eget land, USA. En helt unik og super inspirerende rock’n’roll-kogebog.

Der bliver spillet rock med de dygtigste musikere i guds eget land, USA, drukket Jack Daniels, og ikke mindst spist den dejligste mad. Her starter denne helt unikke kogebog, som ikke bare en helt almindelig kogebog, men en ægte rock ’n’ roll-kogebog. Den handler om amerikanermad tilført et pift af rock ’n’ roll. Der er altså tale om både mad og musik. Forfatterne har skrevet og indspillet supergode musiknumre, som alle har en relation til mad. De har sørget for, at læserne kan høre musikken, der scannes fra QR-koderne i bogen, og derpå afspilles på smartphone eller iPad imens de følger opskrifterne og laver maden.

Ikke på lager

Info

Titel Rock’n’roll-kogebogen
Forfatter Carsten Olsen, Morten Wittrock
Sider 176
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2015
ISBN 978-87-93314-07-8

Om forfatter

Carsten Olsen

Carsten Olsen “Den skaldede kok” er uddannet fra Hotel d’Angleterre og har en lang karriere med egen restaurant, catering, flere kogebøger, utallige tv-programmer og i flere omgange også titlen som køkkenchef. Samtidig har han i mere end 20 år givet den gas på den danske rock’n’roll-scene.

Morten Wittrock

Morten Wittrock har arbejdet med rock’n’roll i mere end 25 år. Han har været nomineret til Danish Music Awards to gange og fik i 2014 prisen “Old Time Country Music Hall of Fame’s Award”. Han swinger, til tangenterne koger, og dyrker den amerikanske madtradition under sine utallige ophold ‘over there’.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.