Planterig hverdag - Muusmann Forlag

Planterig hverdag

Enkle, lækre opskrifter og nærende mad til en sund, glutenfri, plantebaseret & sukkerfri livsstil

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Planterig hverdagsmad gjort enkelt, velsmagende og let tilgængeligt.

Denne kogebog er en invitation til at transformere dig selv indefra og ud gennem mad og drikke, der er rig på grøntsager, frugt, nødder, frø, korn, kerner og bælgfrugter. Alle opskrifterne er plantebaserede, glutenfri og fri for raffineret sukker. De er dermed også højest velegnede til veganere, vegetarer og alle andre, der ønsker en grønnere livsstil.

Janett Uhrenholt og Giselle Franci er mor og datter og begge uddannet inden for mad og sundhed. På egne kroppe har de erfaret, hvor stor en forandring den såkaldte GPS-kost kan adstedkomme i form af øget velvære, vægttab og farvel til oppustede maver, træthed, allergier og andre gener. Deres ønske er med denne bog at dele ud af alle de gode råd og opskrifter.

Med en stor kærlighed til friske og uforarbejdede råvarer har de skabt en række dejlige retter, som kan give kroppen det sundhedsboost, den fortjener. Alt fra morgenmad, småretter, salater og aftensmad til juicer, dips, snacks og søde sager, som smager vidunderligt og er let at tilberede i hverdagen.

Nyd rejsen og hav det sjovt med at skabe en sundere og mere balanceret livsstil gennem planterig mad og drikke fuld af energi!

“Dette er en virkelig inspirerende kogebog fyldt med lækre og ukomplicerede opskrifter. (…) Forfatternes personlige kærlighed til det plantebaserede køkken har en smittende effekt på læseren, og præger bogen positivt.”

– Bibliotekernes anmeldelse

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Planterig hverdag
Undertitel Enkle, lækre opskrifter og nærende mad til en sund, glutenfri, plantebaseret & sukkerfri livsstil
Forfatter Janett Uhrenholt og Giselle Franci
Sider 161
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2023
ISBN 978-87-94360-86-9

Om forfatter

Giselle Franci & Janett Uhrenholt

Janett Uhrenholt og Giselle Franci

Janett og Giselle er mor og datter og begge passionerede omkring og uddannet inden for mad, kost, sundhed, yoga, ayurveda og plantebaseret livsstil. De har i flere årtier arbejdet med kost, livsstil og sundhed og på egne kroppe opnået en stor erfaring i at transformere og opgradere deres sundhed med livsforandrende resultater. De er begge uddannet lægecertificeret sundhedsvejleder, yogalærer og rawfood-kok. Dertil kommer masser af uddannelse og kurser inden for ayurveda, kost og sundhed samt mange års fælles arbejde i modebranchen med egen butik og webshop.

Giselle er desuden uddannet coach fra Debbie Ford Institute i USA, har modtaget mange års intuitionstræning hos bl.a. Debbie Christensen, har været to år på Skuespilskolen og har arbejdet i 5 år for musikproduceren Remee, blandt andet med at shoppe og tilberede diverse sundheds-hacks til ham. Janett har desuden en baggrund som personlig træner, fitness-instruktør og skolelærer.
Giselle er nu sundhedsinspirator, og Janett er founder af brandet ENZO, laver retreats og driver ENZOshop.dk, som er en online livsstilsshop med tøj, smykker og livsstil.
Med deres tilgang til kost, livsstil og sundhed ønsker de at inspirere og dele ud af deres viden og erfaringer, så andre, der ønsker at leve mere planterigt, glutenfrit og sukkerfrit, og med en livsforyngende og forskønnende livsstil, også kan få gavn og glæde af det.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.