Planterig hverdagsmad gjort enkelt, velsmagende og let tilgængeligt.
Denne kogebog er en invitation til at transformere dig selv indefra og ud gennem mad og drikke, der er rig på grøntsager, frugt, nødder, frø, korn, kerner og bælgfrugter. Alle opskrifterne er plantebaserede, glutenfri og fri for raffineret sukker. De er dermed også højest velegnede til veganere, vegetarer og alle andre, der ønsker en grønnere livsstil.
Janett Uhrenholt og Giselle Franci er mor og datter og begge uddannet inden for mad og sundhed. På egne kroppe har de erfaret, hvor stor en forandring den såkaldte GPS-kost kan adstedkomme i form af øget velvære, vægttab og farvel til oppustede maver, træthed, allergier og andre gener. Deres ønske er med denne bog at dele ud af alle de gode råd og opskrifter.
Med en stor kærlighed til friske og uforarbejdede råvarer har de skabt en række dejlige retter, som kan give kroppen det sundhedsboost, den fortjener. Alt fra morgenmad, småretter, salater og aftensmad til juicer, dips, snacks og søde sager, som smager vidunderligt og er let at tilberede i hverdagen.
Nyd rejsen og hav det sjovt med at skabe en sundere og mere balanceret livsstil gennem planterig mad og drikke fuld af energi!
“Dette er en virkelig inspirerende kogebog fyldt med lækre og ukomplicerede opskrifter. (…) Forfatternes personlige kærlighed til det plantebaserede køkken har en smittende effekt på læseren, og præger bogen positivt.”