Nudging

Slip madens magt

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Denne bog lærer dig, hvordan karamelpapir får dig til at spise mindre slik, mens nyt køkkendesign mindsker dine madportioner. Og hvordan du kan få mere motion ved at køre bil iført løbetøj. Det sker ved at bruge nudging på dig selv.

Nudging er en metode til at påvirke mennesker i retningen af at foretage et bestemt valg, men uden at fratage os det frie valg. Ved at ændre på miljøet omkring spisningen kan vi gøre den sunde løsning til den nemme løsning. I sin korthed går det ud på at lære dig, hvordan du nænsomt kan guide dig selv i den sunde retning.

Du får tips til nudging i dit hjem, på jobbet, i fritiden, og når du køber ind. Ved at ændre på madens omgivelser nudger du dig selv til at spise mindre, vælge sundere og sætte den søde tand skakmat. Ingen besværlige kure eller sure begrænsninger. Du må spise, som du vil, og vi lover, du bevarer madglæden, mens du opnår en sund livsstil og vægttab.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Nudging
Undertitel Slip madens magt
Forfatter Lotte Juul Madsen, Stine Junge Albrechtsen
Fotograf Lars Ranek
Sider 208
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2015
ISBN 978-87-93314-19-1

Om forfatter

Lotte Juul Madsen

Lotte Juul Madsen er uddannet klinisk diætist og har desuden en uddannelse som coach inden for kognitiv psykologi. Lotte har over en årrække specialiseret sig i behandling af overvægt med fokus på at ændre adfærd og bryde vaner. Lotte har 16 års erfaring med diætbehandling af overvægt, diabetes og andre livsstilssygdomme. Lotte er aktuelt ansat på Køge Sygehus og er tidligere medforfatter på en kogebog til diabetesbørn, Fra pizza til popcorn. Se mere på www.slipmadensmagt.nu.

Stine Junge Albrechtsen

Født i 1979 og uddannet klinisk diætist i 2008. Stine har primært arbejdet med overvægtige, men har siden december 2011 vejledt i tarmsygdomme. Hun har i januar 2013 afsluttet uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London, og er vejleder i egen klinik, Guided by Stine. Stine er medforfatter på flere bøger, bl.a. bøgerne Low FODMAP diet – giver ro i maven; Gastric Bypass – inspiration til livet og maden efter operationen sammen med Den Skaldede Kok; Tab 12 kilo på 12 uger med Henrik Duer samt en bog om madpakker, Superhelten og Prinsessen på ærten spiser også madpakker. Desuden medvirker Stine som tv-diætist på DK4, bl.a. i samarbejde med Den Skaldede Kok, og så er hun stifter og medejer af medlemssiden: www.ibsforum.dk.
Se mere på www.guidedbystine.dk og www.slipmadensmagt.nu.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.