Rawfood retningen - Naturligt rask 1 - Muusmann Forlag

Naturligt rask 1

Livsstilen

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Louise Koch var tidligere meget syg og led bl.a. af kronisk træthed, urinsyregigt, leverproblemer, nedsat hormonproduktion, søvnproblemer, væskeophobninger, candidasvamp, infektioner, herpes, ledsmerter, angstanfald, eksem, DNA- og celleskader, fødevareintolerancer, galdestenssmerter, sprøde negle, spaltet hår, PMS og var på grænsen til at få kræft. I dag, efter kun nogle få år, er hun helt rask efter at have fundet nøglen til, hvordan kroppen helbreder sig selv naturligt. Det er uden medicin, kosttilskud, læger eller behandlinger, og i denne spændende bog fortæller hun sin historie og giver i 10 trin opskriften på, hvordan hun gjorde. Og hun er ikke alene, for verden over helbreder folk sig selv fra alverdens sygdomme på samme måde.

Nøgleordene er en kostomlægning til rawfood-retningen 80/10/10 samt en livsstilsomlægning på kroppens og naturens betingelser. Trin for trin gennemgår de to bøger; Naturligt rask – Livsstilen og Naturligt rask – Alt om kosten de simple, men epokegørende ændringer, der skal til for at kroppen får de optimale betingelser for at helbrede sig selv.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Naturligt rask 1
Undertitel Livsstilen
Forfatter Louise Koch
Sider 256
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2013
ISBN 978-87-92746-34-4

Om forfatter

Louise Koch

Louise Koch er både coach og foredragsholder, og har levet på rawfood og den super sunde livsstil siden juli 2009. I den tid har hun hjulpet rigtig mange igang og er en af eksperterne på området i Danmark. Derudover er hun uddannet i medier i London og USA og har mange års erfaring med bl.a. tv-produktion, undervisning og kommunikation.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.