GAPS-kogebogen - Muusmann Forlag

GAPS-kogebogen

Få styr på din tarmflora og bliv rask

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

GAPS ® er lanceret af neurolog, ernæringsekspert og mor til en forhenværende autist, Natasha Campbell-McBride. Det står for Gut and Psychology Syndrome, en fælles betegnelse for diagnoser og symptomer med rod i en tarmflora, der er ude af balance. Ud over sin egen kliniske erfaring og forskning har Natasha Campbell-McBride udviklet kuren på baggrund af kollegers erfaringer, der er indsamlet og/eller dokumenteret gennem knap 100 år.

Man lærer, hvordan man i en periode af sit liv kan lave velsmagende sukker- og stivelsesfri GAPS-mad til hverdag og fest året rundt – med et bedre helbred som gevinst.

Nyere tids boom i forskning i tarmmikrober slår fast, at grundlaget for sundhed og trivsel skal findes i fordøjelsen. Det er altså her, vi skal sætte ind, hvis vi ønsker at reparere helbredet. Vælger du at følge GAPS-kuren, er denne kogebog din bedste ven i køkkenet!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel GAPS-kogebogen
Undertitel Få styr på din tarmflora og bliv rask
Forfatter Signe Gad
Fotograf Inge Lynggaard Hansen
Sider 281
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2017
ISBN 978-87-93430-45-7

Om forfatter

Signe Gad

Selvlært madentusiast og uddannet skuespiller, lærer i alexanderteknik samt freelance speaker. Efter 4 intense år med GAPS-mad, research og eksperimenteren springer hun nu ud som kogebogsforfatter. Hun har skrevet den kogebog, som hun selv manglede, da hun tog sagen i egen hånd for at hjælpe sin datter af med den mavepine, der havde plaget hende i 7 år.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.