Livet som selvstændig i - Min chef er ogginok - Muusmann Forlag

Min chef er ogginok

Og andre usagte sandheder om livet som selvstændig

179,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 134,96 kr. (-25%)

Livet som selvstændig kan være barske løjer – især i en enkeltmandsvirksomhed, hvor chefen ikke har styr på noget som helst.

Ineffektive teambuildingkurser, problemer med ulovligt fravær, hårde lønsamtaler og en julefrokost, der kører af sporet. Intet bliver glemt, og ingen bliver sparet, når forfatter Lars Henriksen med stor selvironi fortæller om sit liv som ejer af en enkeltmandsvirksomhed.
I en række nedslag fra dagligdagen stikker han til det kontrollerede liv som lønslave, han har forladt, men klager lige så meget over de mange urimeligheder ved nu at være alene om det hele. Teksterne er et udvalg fra den føljeton, Lars Henriksen skriver på de sociale medier under overskriften #livetienkeltmandsvirksomheden.
Bogen er en latterindsprøjtning, men også et eksempel til skræk og advarsel for alle selvstændige og dem, der overvejer at blive det.
“Du ender jo med at få den chef, du fortjener,” udtaler Lars Henriksen med bæven i stemmen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Min chef er ogginok
Undertitel Og andre usagte sandheder om livet som selvstændig
Forfatter Lars Henriksen
Sider 159
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2022
ISBN 978-87-94155-82-3

Om forfatter

Lars Henriksen

Lars Henriksen er uddannet journalist og har udgivet syv bøger. Siden 2019 har han drevet enkeltmandsvirksomheden livssporet.dk, hvor han skriver folks livshistorie. Sideløbende har han skrevet indlæg på de sociale medier under #livetienkeltmandsvirksomheden om de mange trængsler, han møder – og om sin chef, der bestemmer alt for meget og har styr på alt for lidt

Updating…
  • Ingen varer i kurven.