Børnebandeord i - Vilters leksikon over børnebandeord - Muusmann Forlag

Vilters leksikon over børnebandeord

Bandeord du ikke får skældud over - og historierne bag dem

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Børn bander, og det er helt okay. Faktisk er det sundt at sætte trumf på følelserne indimellem, men det lyder forfærdeligt. Især i ørerne på de voksne, så hvad kan man gøre? Vilters Leksikon over børnebandeord viser en ny og sjov måde at bande på, hvor ingen bliver sure.

I denne rigt illustrerede bog finder man 50 børnebandeord, der føles lige så gode at sige som voksenbandeord, men som lyder meget pænere. Man får samtidig de usandsynligt sjove historier om, hvordan hvert udtryk er opstået. Vidste du frikkesempel, at børnebandeordet ‘ostefisme’ stammer fra en ostepopsfabrik, hvor chefen går rundt og ostefiser dagen lang? Eller at udtrykket ‘søster løgsovs’ kommer fra grinebiderøen?

Bogen er tænkt til højtlæsning derhjemme, i børnehaven, på skolen og alle andre steder, hvor der er plads til grineflip.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vilters leksikon over børnebandeord
Undertitel Bandeord du ikke får skældud over - og historierne bag dem
Forfatter Lars Henriksen & Anders Larson
Sider 113
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2022
ISBN 978-87-94258-05-0

Om forfatter

Lars Henriksen & Anders Larson - Vilters leksikon over børnebandeord - Muusmann Forlag

Lars Henriksen & Anders Larson

Lars Henriksen er uddannet journalist og forfatter til flere bøger, og Anders Larson er professionel musiker. Sammen har de siden 2018 drevet vilter.dk og siden 2021 også appen Vilters godnathistorier, hvor barnet har hovedrollen i de mere end 80 fantasifulde eventyr sammen med drømmepiloten Vilter Ørngot.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.