Forebyg stress ved at - Gi' dig selv en god chef - Muusmann Forlag

Gi’ dig selv en god chef

Sådan kan du forbedre relationen til din leder

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Synes du indimellem, at din chef er febrilsk, fortravlet, fornæret eller simpelthen bare for meget? I mange tilfælde kan du som medarbejder selv sørge for, at du får den chef, du ønsker dig. Denne bog giver dig opskriften på, hvordan du gennem selvindsigt, dialog og forståelse får et bedre forhold til din leder.

Gi’ dig selv en god chef er en praktisk guide til konstruktive samtaler og godt samarbejde med chefen. Bogen henvender sig til dig, der har svært ved at trænge igennem til din chef, og som ikke længere kan holde ud, at frustrationer over chefen forstyrrer din nattesøvn.

Bogen giver massevis af konkrete redskaber og konstruktive formuleringer, der er lige til at anvende i hverdagens samtaler med chefen. Den lærer dig at tage ansvar for din situation og bringe dit arbejdsliv tilbage på sporet. Og den holder et spejl op for dig, så det bliver tydeligt, hvilke problemer der egentlig har med chefen at gøre, og hvilke der handler om noget andet.

Formålet med bogen er at forebygge stress. Den giver dig en helt konkret drejebog for kommunikationen med din nærmeste leder, så du kan skubbe dit arbejdsliv i en positiv retning.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Gi’ dig selv en god chef
Undertitel Sådan kan du forbedre relationen til din leder
Forfatter Marianne Bækbøl
Sider 132
Format 170 x 200 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2022
ISBN 978-87-94155-81-6

Om forfatter

Marianne Bækbøl - Gi’ dig selv en god chef - Muusmann Forlag

Marianne Bækbøl

Marianne Bækbøl, har rådgivet mennesker igennem 25 år som socialrådgiver, misbrugskonsulent, stress- og karriererådgiver. I sin praksis har hun mødt hundredvis af mennesker med frustrationer, søvnløshed og tankemylder over deres arbejdsliv. Som oftest er problemerne forbundet med relationen til den nærmeste leder. Derfor er det blevet hendes mission at hjælpe ansatte med at forbedre deres forhold til chefen og dermed få et mere tilfredsstillende arbejdsliv. Marianne har tidligere været ansat som karrierekonsulent i Dansk Journalistforbund og er nu selvstændig karriererådgiver for blandt andre AS3-koncernen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.