Milla & Anton og TankeBanke-knapperne

Tankefeltterapi-øvelser, som styrker dit barn

129,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 97,46 kr. (-25%)

Det siger læserne om bogen:

Den er simpelthen skøn og i et virkelig velskrevet sprog som taler til børn (sagde den “voksne”). Jeg glæder mig allerede til at tage den i brug! Og så var den en god reminder til mig selv om at komme i gang med tft igen.” -Anne Boel Skov, lærer.

Wauw – den er smaddergod. Dine forklaringer og beskrivelser er lige i øjet. Bogen er et must, også for voksne, for den taler meget bedre til krop og følelser, end de øvrige bøger om TFT. Jeg lærte noget. TAK!” – Kitte Witting, Tankefeltterapeut.

Så har jeg modtaget bogen og læst den. Den er fantastisk. Jeg elsker at den er letlæselig og let at gå til. ” – Camilla Troest Jørgensen, bachelor i sundhedsformidling.

Om bogen:

Milla og Anton synes, det er svært at læse. Milla siger, at man har nogle helt særlige Bliv­God­ Til­Alting­knapper. Dem vil Anton gerne lære, for han synes, det er bøvlet, når der er noget, man ikke kan. Så bøvlet, at man faktisk godt kan blive lidt ked af det. Heldigvis kan Milla noget smart med knapperne, så man hurtigt får det bedre, hvis der er noget, man er ked af eller har det svært med. Hun kalder det TankeBanke.

Måske er der noget, dit barn synes, er urimeligt svært. Måske har han eller hun oplevet mobning, dødsfald eller en rigtig ubehagelig situation. Eller måske har dit barn en fobi, der fylder alt for meget. Hvis dit barn oplever, at uro, angst, vrede, ked-af-det-hed, sorg eller andre svære fø- lelser kommer til at fylde for meget i hverdagen, så kan teknikkerne i denne bog være med til at hjælpe!

TankeBanke for børn er en let, blid og effektiv forløsende teknik, der kan hjælpe med at ”slukke for de alarmer”, der skaber ubehag i dit barn. Sammen kan I bruge teknikkerne, mens I læser om Milla og Anton, og I kan lave jeres helt egen TankeBanke om lige netop dét, der er svært for jeres barn.

Bogen om Milla, der lærer Anton at bruge TankeBanke, bygger på teknikker fra behandlingsformen Tankefeltterapi (TFT). Det kendes også som EFT (Emotionel FrihedsTeknik) eller Tapping. Teknikkerne er opstået i 1980’erne, men bygger på gammel kinesisk viden om vores energisystem – det samme man bruger i fx zoneterapi eller akupunktur. Tusindvis af mennesker har haft glæde af at bruge tankefeltterapi, og grundprincipperne kan sagtens bruges hjemme og være med til at skabe en bedre hverdag for dit barn og for hele familien.

Bogens teknikker er også velegnede til børn med diagnoser, fx ADHD/ADD. De erstatter ikke anden behandling, men er et bivirkningsfrit supplement, der kan bidrage positivt til barnets hverdag med mere ro og større overskud.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Milla & Anton og TankeBanke-knapperne
Undertitel Tankefeltterapi-øvelser, som styrker dit barn
Forfatter Rikkestasja Solviig Isolde Johannsen
Sider 68
Format 148 x 210 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2020
ISBN 978-87-93867-78-9

Om forfatter

Rikkestasja Solviig Isolde Johannsen

Rikkestasja Solviig Isolde Johannsen har i fem år arbejdet som konsulent på Center for Undervisningsmidler, hvor hun tilrettelægger og formidler sundhedsundervisning i folkeskolen for både lærere og elever. Med en bachelor i sundhedsformidling og en kandidat i pædagogik har Rikkestasja en rygsæk bestående af psykologiske, pædagogiske, sociologiske og coachende redskaber. Hun er uddannet både i Emotionel Frihedsteknik (EFT) og i den originale Tankefeltterapi (TFT), og derudover har hun uddannelse i esoterisk kinesiologi.

Rikkestasja brænder for at gøre en forskel og særligt for børn og unge, derfor holder hun meget af at arbejde i skolen. For hende er det et af de steder, hvor vi virkelig kan gøre en forskel for vores børn ift. glæde, overskud og magi i hverdagen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.