Mere grønt mindre kød

Hverdagsretter med den optimale balance

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

En flexitar – også kaldet en fleksibel vegetar – er ikke en ny mystisk titel, men dækker over en person, der aktivt har truffet et valg om at inkludere udvalgte animalske råvarer i den ellers overvejende grønne livsstil og derved lave balanceret mad. Herved forenes det allerbedste fra både den vegetabilske og den animalske verden til det, der for mange er den optimale ernæringsmæssige kombination.

Mere grønt mindre kød giver dig opskriften på hvordan. Fokus er på at spise antiinflammatorisk med masser af grøntsager – faktisk et helt kilo om dagen – at hente en stor del af de for kroppen så vigtige aminosyrer fra planterigets grønne proteinbomber og sammensætte mad, der både smager og nærer kroppen optimalt.

Bogen giver blandt andet svar på:
• Hvorfor giver det mening at kombinere masser af grøntsager med velvalgte mængder af de helt rigtige animalske råvarer?
• Et helt kilo grøntsager dagligt – hvordan lykkes jeg med at indtage SÅ meget uden møje og besvær?
• Hvad indeholder de forskellige råvarer af særlige kvaliteter, og hvor meget skal jeg spise for at få den optimale sundhedsbonus?
• Hvordan sammensætter jeg nemt og enkelt udvalgte råvarer til lækre retter med fantastisk velsmag, som tilfredsstiller både store og små i familien?

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Mere grønt mindre kød
Undertitel Hverdagsretter med den optimale balance
Forfatter Martin Kreutzer, Sandra Pugliese
Fotograf Thomas Hergaard
Sider 200
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2021
ISBN 978-87-94155-21-2

Om forfatter

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Sandra Pugliese

Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der eksperimenterede med alt fra avancerede vegetarretter til kidneypie, og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad.

Sandra har i flere år kreeret sanselige og velsmagende, men samtidig sunde og slanke opskrifter til bl.a. Alt for Damerne og Femina samt sine egne kogebøger. Kombinationen af nord og syd har givet hende nøglen til en verden af autentisk smag i en moderne og sund forklædning. Hun har desuden i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad har stor betydning, når hun skaber nye opskrifter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.