Mellemrum

Digte – Øvelser – Kalender

49,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 37,46 kr. (-25%)

Læs mere om Camilla og “Mellemrum” i artiklen på Alt.dk

Det siger læserne om bogen:

Hvis du har lidt ondt i sjælen eller føler dig ked af det, så læs “Mellemrum”. Og tal med dine nærmeste. Og måske også nogen, du ikke havde troet ville være der for dig. Det har hjulpet mig. Det hjælper mig. Derfor får bogen også fem stjerner. Ikke fordi historien er velskrevet. For den er langt fra perfekt. Og det er helt perfekt.” – Bogfeber 2020

Om bogen:

Hver fjerde kvinde i dag mellem 16-27 år har det psykisk dårligt. Kender du hende? For ikke at sige dem. I dag står vi over for det faktum, at flere unge har ondt i livet.

Stress, angst, præstation og dårligt selvværd blandt unge er emner, som har fyldt og stadig fylder meget i den daglige debat. I dag behandler vi i langt højere grad, end vi forebygger, og ofte er det svært at sætte plastre nok på et sår, som både er stort og blødende. Camilla Larsen har udviklet og skabt bogen Mellemrum som et bidrag til forebyggelsen.

Bogen er tiltænkt som en håndsrækning til alle unge, som på den ene eller anden måde tumler med noget i deres dagligdag. Det kan være alt fra et stressende studie eller arbejde, fremtidsskrupler, høje krav til sig selv, ensomhed, selvkritik, mangel på selvomsorg, selvindsigt, nærvær, ro eller lignende. Den eneste forudsætning for en konstruktiv oplevelse med bogen er, at man tilgår den med et åbent sind, en nysgerrighed og en lyst til at bruge den.

Ved brug af bogen kan den enkelte selv forme de nødvendige rammer, der skal til for at skabe et trygt rum, fjernet fra unødvendigt støj og præstation. Her er arbejdet med sig selv i fokus. Gennem et nærværende arbejde kan den enkelte øge kendskabet til sig selv og derved være mere robust over for livets mange udfordringer. Samt lære at håndtere og arbejde med det indre og ydre pres, som kan opleves i dagligdagen.

Mellemrum er skabt som en hybrid mellem digte, illustrationer, enkelte øvelser, en evighedskalender samt sider til egne notater. Titlen indikerer, at bogen er tænkt som et frirum mellem alle ens daglige gøremål, drømme, sociale medier, uddannelse, job, fremtidsskrupler og følelser. Bogen skal give plads til eftertænksomhed, ro og refleksion i en travl og konkurrencepræget hverdag, hvor i morgen kan fylde mere end i dag.

Alle digte i bogen er skrevet gennem en årrække og afspejler tanker, følelser og problemstillinger, som forfatteren har oplevet eller følt gennem eget arbejde med sig selv. Illustrationerne i bogen er også tegnet af forfatteren.

Bogens kalender gør det lettere at implementere værktøjet i den enkeltes dagligdag og derved øge anvendelsen. Bogen er udfyldt med nøje udvalgte øvelser af forskellig art og udviklet i samarbejde med personer, som besidder fagspecifikke, relevante kompetencer. Man behøver ikke at begynde ved første side. Bogen er lavet, så man kan springe rundt i den efter behov.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Mellemrum
Undertitel Digte – Øvelser – Kalender
Forfatter Camilla Bundgaard Larsen
Sider 200
Format 160 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2020
ISBN 978-87-93679-79-5

Om forfatter

Camilla Bundgaard Larsen

Camilla (født i 1993), er opvokset i Skive og bosat i Aarhus. Hun har en PBA i Business og Design med speciale i Visual Fashion Communication. Herudover er hun uddannet yogalærer. Instagram: @camilla_blarsen

Updating…
  • Ingen varer i kurven.