Få sundere madvaner - Maveglad kickstart - Muusmann Forlag

Maveglad kickstart

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Der findes ikke noget bedre end at starte på en frisk! Ligesom dengang man gik i skole og åbnede sit kladdehæfte for første gang, og alle sider var helt blanke og nye. Man lavede en stiltiende aftale med sig selv om, at man altid skulle skrive med sin flotteste håndskrift! Hvis du har det ligesom os, gik det rigtig godt i starten, mindre super i midten, og i slutningen af hæftet blev det sådan lidt ’bob bob’ med den gode stil.

Hvis du føler dig tung, oppustet og forstoppet, ja, så er det tid til at tage ’hul på et nyt kladdehæfte’ med bogen Maveglad kickstart. Den viser dig ikke bare en ny vej at gå, men giver dig også redskaberne til, hvordan du uden besvær kan fortsætte i den gode stil fremadrettet.

Flere og flere mennesker lider af irritabel tyktarm. Det er en diagnose, hvor symptomerne spænder vidt – lige fra mavesmerter, oppustethed og et ustabilt afføringsmønster til et generelt ubehag i kroppen. Det er en folkesygdom, hvor årsagerne mest skal findes i vores livsstil – stress, medicin og fødevarer, der ikke er gode for kroppen. Derfor er alle opskrifter i serien Maveglad mad uden gluten, laktose og raffineret sukker – de ingredienser, som hyppigst forårsager generne.

Du behøver dog absolut ikke at have fået konstateret irritabel tyktarm for at få glæde af bogens opskrifter. Klinisk diætist Sara Dahl har lavet en masse dejlige, velsmagende og sanselige opskrifter til alle tiders kickstart hen imod sundere madvaner. Du vil hverken føle afsavn, sult eller gå amok i usund mad, da opskrifterne til fulde tilgodeser dine smagsløg og gør dig både mæt og tilpas.

Rigtig god fornøjelse – og fordøjelse!

Om serien
Hver tredje dansker lider af fordøjelsesproblemer – oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad mad er en ny serie af bøger i Muusmann’sundhed, rettet mod mennesker, der lider af irritabel tyktarm og fordøjelsesgener generelt. Alle opskrifter i seriens bøger er uden gluten, laktose og raffineret sukker, som netop giver mange mennesker problemer. Samtidig er det både nemt, overskueligt og lækkert. Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren dejlige madoplevelser med en optimal fordøjelse.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Maveglad kickstart
Forfatter Pia Brixved, Sara Dahl
Fotograf Carsten Ringholm
Sider 121
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2016
ISBN 978-87-93314-65-8

Om forfatter

Pia Brixved

Har været medforfatter på en række bøger, der spænder vidt. Lige fra naturlig skønhedspleje til kogebøger. Hun har en fortid som tv-tilrettelægger, hvor hun blandt andet opfandt fænomenet ”Den Skaldede Kok”. I dag er hun indehaver af tarmskylningsklinikken, Colonic.

Sara Dahl

Uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.