Maveglad brunch - Muusmann Forlag

Maveglad brunch

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Hvordan laver man en brunch med alle de velkendte retter uden at bruge hvede, sukker og traditionelle mejeriprodukter? Og uden at gå på kompromis med den gode smag? Det er lettere, end du tror, og dit fordøjelsessystem vil elske dig for det!

Maveglad brunch er den tredje bog i succesrækken af Maveglad mad-bøger efter Maveglad julemad og Maveglad kickstart. Fælles for bøgerne er madopskrifter uden gluten, laktose og raffineret sukker – de ingredienser, som hyppigst forårsager fordøjelsesgener som oppustethed, ubehag i kroppen og forstoppelse, som flere og flere danskere døjer med.

Det stigende antal skyldes næppe, at vi pludselig har fået mere følsomme maver, men snarere at vores fødevarer er blevet mere og mere forarbejdede. Men så er det godt, at du har et valg. Valget om at give dig selv og dine kære en sundere kost til kroppen – uden at det skal blive for mystisk og anderledes.

Bogen giver dig 40 lækre opskrifter skabt med sunde og mavevenlige ingredienser – det er lutter optimalt brændstof til din krop! Hvem har ikke lyst til at smage ny-bagte chiaboller, cashew-blåbærtærte, hjemmelavet nutella af ristede hasselnødder, pandekager eller æggewraps med laks og fuldmoden avokado – uhm! Opskrifterne i bogen kan også snildt bruges i andre sammenhænge – til madpakker, morgenmad, frokost og aften.

Husk blot at lave rigelige portioner, for folk vil elske den fantastisk smagfulde og lækre brunch – nu også med en god mavefornemmelse bagefter!

Om serien
Hver tredje dansker lider af fordøjelsesproblemer – oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære.
Maveglad mad er en ny serie af bøger i Muusmann’sundhed, rettet mod mennesker, der lider af irritabel tyktarm og fordøjelsesgener generelt. Alle opskrifter i seriens bøger er uden gluten, laktose og raffineret sukker, som netop giver mange mennesker problemer. Samtidig er det både nemt, overskueligt og lækkert. Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren dejlige madoplevelser med en optimal fordøjelse.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Maveglad brunch
Forfatter Pia Brixved, Sara Dahl
Fotograf Carsten Ringholm
Sider 120
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2016
ISBN 978-87-93314-66-5

Om forfatter

Pia Brixved

Har været medforfatter på en række bøger, der spænder vidt. Lige fra naturlig skønhedspleje til kogebøger. Hun har en fortid som tv-tilrettelægger, hvor hun blandt andet opfandt fænomenet ”Den Skaldede Kok”. I dag er hun indehaver af tarmskylningsklinikken, Colonic.

Sara Dahl

Uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.