Start en online virksomhed - Kunsten at sælge sin viden online - Muusmann

Kunsten at sælge sin viden online

11 trin til at bygge din egen onlineforretning

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Er du en af de mange, som overvejer at vinke farvel til det faste job og i stedet starte op som selvstændig på nettet? Så er denne bog skrevet til dig.

Her får du opskriften på, hvordan du hjemme fra køkkenbordet kan starte din egen forretning ved at sælge den viden, du allerede har, gennem fx onlinekurser.

Flere og flere danskere benytter sig af onlinekurser, når de skal lære nyt – hvad enten det gælder at strikke, opdrage hunden, få et bedre selvværd eller mestre et nyt sprog. Markedet for onlinekurser boomer i Danmark, og i bogen her bliver du klædt på til selv at blive en del af eventyret.

Igennem 11 trin bliver du guidet gennem processen og får svar på en lang række spørgsmål:

  • Hvordan starter jeg op som selvstændig?
  • Hvem skal jeg sælge til?
  • Hvordan kommer jeg bedst i kontakt med kunderne?
  • Hvordan omformer jeg min viden til et kursus, der kan sælges?

Bogen er til dig, der drømmer om at starte din egen virksomhed – uden de store startomkostninger og uden den helt store risiko. Til dig, der er klar til at gøre noget ved drømmen – nu.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kunsten at sælge sin viden online
Undertitel 11 trin til at bygge din egen onlineforretning
Forfatter Malene Fich Weischer
Sider 149
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juli 2022
ISBN 978-87-94155-89-2

Om forfatter

Malene Fich Weischer - Kunsten at sælge sin viden online - Muusmann Forlag

Malene Fich Weischer

Malene Fich Weischer er indehaver af virksomheden Netinspire og har arbejdet med online markedsføring og produktudvikling siden 2000. Hun er uddannet fra CBS, men har haft sit aktive virke i mediebranchen, hvor hun bl.a. har været redaktør for flere større medier herhjemme samt digital chef for Aller Medier. I 2015 grundlagde hun Netinspire, som rådgiver især mindre selvstændige i onlinemarkedsføring og i at starte langtidsholdbare forretninger på nettet. Hun er desuden en aktiv underviser og foredragsholder – både online og offline.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.