Georgias stemme(r)

At blogge en sti gennem skizofreni

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“Du er klam. Du er lort. Du er ingenting. Der vil aldrig være nogen, der vil have dig.”

Kan du forestille dig, hvis du blev fortalt disse ting – flere gange dagligt – hver dag? Sådan var min realitet i mange år. Jeg hedder Georgia, og jeg har skizofreni. Hele mit liv har jeg hørt stemmer, der kommenterede på alt, hvad jeg foretog mig, indtil jeg som 17-årig fik et psykisk sammenbrud og blev indlagt på psykiatrisk afdeling.

Denne bog er historien om min rejse tilbage til livet. Efter en skolegang fyldt med mobning og ensomhed og flere års sygdom fik jeg nok og oprettede en blog, hvor jeg kunne udtrykke mig. Georgias verden har i skrivende stund over 28.000 visninger og læsere i hele verden. Gennem mine indlæg er jeg ved at finde min stemme.

Jeg repræsenterer ikke den udbredte opfattelse af, hvad skizofreni er. Medierne skildrer desværre alt for ofte ’skizofrene’ som voldelige og farlige, men det gælder i virkeligheden kun for nogle ganske få. Tabuet og stigmatiseringen omkring sygdommen er en af de mange frustrationer ved denne ’usynlige’ sygdom, som jeg beskriver nærmere i denne bog, der er rigt forsynet med mine egne illustrationer.

Min kreativitet har været den røde tråd gennem hele mit liv. At lave keramik, tegne, male og skrive er min måde at udfolde og udtrykke mig på. Det kan godt være, at stemmerne tog overhånd, og psykosen smadrede mit liv i småstykker – men nu, ved hjælp af alle dem, der står mig nærmest, er jeg ved at samle stumperne igen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Georgias stemme(r)
Undertitel At blogge en sti gennem skizofreni
Forfatter Georgia Blane Brask
Sider 230
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse September 2018
ISBN 978-87-93575-58-5

Om forfatter

Georgia Blane Brask

Georgia er 24 år gammel. Hun er født og opvokset i London som datter af en skotsk mor, der er sangskriver, og en dansk far, der er bestyrelsesformand. Hun og familien, der inkluderer lillebroren Oliver, flyttede til Roskilde, da hun var 10 år gammel. Georgia har tegnet og skrevet, siden hun kunne holde på en blyant, og at udgive en bog er for hende en livslang drøm, der går i opfyldelse – selv om historien er noget anderledes, end hun havde forestillet sig!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.