Gastric Bypass - Muusmann Forlag

Gastric Bypass

Inspiration til livet og maden efter operationen

279,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 209,96 kr. (-25%)

Gastric bypass
Mere end 15.000 danskere har gennemgået en gastric bypass-operation, og rigtig mange overvejer eller venter på en operation. Det er helt afgørende at være i stand til at træffe det rigtige valg. Spørgsmålene er mange, og valget er svært. Men en ting er helt sikker. Uanset hvad man vælger, så vil det få afgørende indflydelse på, hvordan livet efterfølgende vil forme sig. Har man først sagt ja, er det derfor vigtigt at vide, hvordan man får et godt og velfungerende liv efter en operation. Man kan kort og godt kalde denne bog; ”Grundbogen – for alle der har fået, eller overvejer at få en gastric bypass-operation”.
Hvilke spørgsmål presser sig på før og efter operationen, og hvordan klarer man den efterfølgende tid, hvor livsstil og madvaner lægges ind i helt nye rammer. En bog, der også kan være en god vejleder og hjælp for pårørende.

Prøvet det på egen krop
Carsten Olsen (Den skaldede kok) fortæller om sine personlige oplevelser efter sin gastric bypass-operation og kommer med en lang række gode råd og anvisninger. Diætist Stine Junge Albrechtsen har udarbejdet modellen til bogens kostplaner og kostsammensætning. Sammen giver de en række gode råd om, hvordan en gastric bypass-operation kan blive en god oplevelse for både krop og sjæl.

Gode velsmagende opskrifter
Bogen fortæller på en overskuelig måde, hvordan kosten sammensættes i de forskellige perioder efter operationen, så man har det godt og samtidig får en sund og varieret kost.
Velsmagende opskrifter, som alle kan finde ud af at tilberede – illustreret med informative og smukke billeder.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Gastric Bypass
Undertitel Inspiration til livet og maden efter operationen
Forfatter Olsen Den Skaldede Kok, Stine Junge Albrechtsen
Fotograf Hans Ole Madsen
Sider 224
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2012
ISBN 978-87-94258-65-4

Om forfatter

Olsen Den Skaldede Kok

Olsen Den Skaldede Kok er uddannet fra Hotel d’Angleterre og har en lang karriere med egen restaurant, catering, flere kogebøger, utallige tv-programmer og i flere omgange også titlen som køkkenchef. Samtidig har han i mere end 20 år givet den gas på den danske rock’n’roll-scene.

Stine Junge Albrechtsen

Født i 1979 og uddannet klinisk diætist i 2008. Stine har primært arbejdet med overvægtige, men har siden december 2011 vejledt i tarmsygdomme. Hun har i januar 2013 afsluttet uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London, og er vejleder i egen klinik, Guided by Stine. Stine er medforfatter på flere bøger, bl.a. bøgerne Low FODMAP diet – giver ro i maven; Gastric Bypass – inspiration til livet og maden efter operationen sammen med Den Skaldede Kok; Tab 12 kilo på 12 uger med Henrik Duer samt en bog om madpakker, Superhelten og Prinsessen på ærten spiser også madpakker. Desuden medvirker Stine som tv-diætist på DK4, bl.a. i samarbejde med Den Skaldede Kok, og så er hun stifter og medejer af medlemssiden: www.ibsforum.dk.
Se mere på www.guidedbystine.dk og www.slipmadensmagt.nu.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.