Energier der ændrer verden - og dig - Muusmann Forlag

Energier der ændrer verden – og dig

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Vil du præstere uden frygt, have livsglæden tilbage eller lære at være sammen med andre mennesker uden at blive drænet? Så kan du arbejde med dine energier. Det er noget alle kan lære, og denne bog viser dig vejen.

Der er forskel på energier. Nogle kan hele og nære dig, mens andre ødelægger. Vi mennesker bruger alt for ofte skadelige energier, og derfor er det nødvendigt, at vi lærer at bruge stærke og helende energier mere bevidst. Netop den slags energier gør, at vi i vores hverdag kan passe på os selv, på hinanden og på jorden.
 
Energier, der ændrer verden – og dig fører dig fra den spæde interesse for spiritualitet ind i energiernes univers og lærer dig at blive en dygtig energiarbejder. Bogen viser, hvordan energiarbejde altid kan hjælpe dig, f.eks. når du mister nogen, du elsker, når du bliver bange, eller når livet på anden måde er tungt og udfordrende.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Energier der ændrer verden – og dig
Forfatter Cindy Kjøng
Sider 170
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2023
ISBN 978-87-94360-43-2

Om forfatter

Cindy Kjøng

Cindy Kjøng

Cindy Kjøng er clairvoyant og medie og har igennem de sidste 12 år undervist og trænet både økonomidirektører, professionelle soldater, voldsramte kvinder og mange andre i, hvordan de bruger deres energier optimalt. Hun lægger vægt på, at energiforståelsen skal være en stor del af ens hverdag, hvis man vil have de resultater, man ønsker sig, og at det kan være nemt. Hun formår at vise vej til en selvindsigt, der holder, og er med sin jordnære facon et frisk pust for alle, der har lyst til at prøve kræfter med energiarbejde.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.