ELSK - Muusmann Forlag

ELSK

Brug dit kærlighedssår rigtigt - når du hader, elsker du stadig

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Er du klar til at opdage dit kærlighedssår og stå stærkt og autentisk i dine kærlighedsrelationer? Er du klar til at smide rustningen, mærke følelserne og smerten og tage ejerskab, så du kan bruge følelsernes energi til at skabe alt det, du ikke er endnu?

Kærlighedssår opstår, når du som barn eller ungt menneske oplever at stå hjælpeløs og mangle kærlighed fra signifikante omsorgspersoner. Når du senere som voksen indgår i en kærlighedsrelation, bliver du overrumplet af de vilde og voldsomme følelser, der dukker op, og har svært ved at agere modent på grund af kærlighedssåret.
I denne bog om kærlighedssår guider Mette Holm – autoriseret psykolog og terapeut siden 2004 med over 12.000 samtaler bag sig – læseren gennem et større bevidsthedsarbejde, der kan hjælpe med at genvinde styrken i kærlighedslivet. Med Mettes erfarne vejledning lærer du i ELSK, hvordan du kan hele kærlighedssåret og stå stærkt i en kærlighedsrelation med alt det, der er dig.
For verden spejler i virkeligheden bare dig, og når du indser det og opdager dit kærlighedssår, kan du skabe det liv, du vil ha’, og lære at elske, som du ønsker.
Bogen er til dig, der føler, at du har svært ved at finde ud af, hvorfor du igen og igen oplever ting gentage sig i dine kærlighedsrelationer.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel ELSK
Undertitel Brug dit kærlighedssår rigtigt - når du hader, elsker du stadig
Forfatter Mette Holm
Sider 307
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2023
ISBN 978-87-94360-33-3

Om forfatter

Mette Holm

Mette er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsuniverset Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv­ kærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.