Dit barn - dine beslutninger - Muusmann Forlag

Dit barn – dine beslutninger

Holistiske veje igennem graviditet, fødsel og barnets første år

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Som kommende eller nybagt mor eller far møder man masser af dogmer og automatreaktioner om, hvad der er såkaldt normalt, og hvordan man bør tackle udfordringerne i denne vigtige livsperiode. Men hvilken start ønsker du for dig og dit barn? Dit barn – dine beslutninger handler om, hvordan du i praksis kan tage din autoritet tilbage og begynde at stole på dine egne forældreevner. Bogen handler også om holistiske veje, der virker støttende igennem graviditet, fødsel og de første år derefter, så du har alle forudsætninger for at give dit barn en sund og blid begyndelse.

Sundhedssystemet og svangeromsorgen er under pres, og samtidig er en ny fødselskultur under opblomstring. Med denne bog i hånden har du langt bedre muligheder for at navigere i de eksisterende offentlige og private tilbud, så du kan skabe et godt samarbejde med det sundhedspersonale, du møder, samtidig med at du, din familie og dit spædbarn kan få glæde af komplementær medicin og behandling.
Alle områder belyses gennem forfatterens personlige erfaringer, og bogen indeholder tankevækkende indlæg fra en lang række empatiske fagfolk fra læger til psykologer og jordemødre.
 
Dit barn – dine beslutninger tager fat på de mest aktuelle udfordringer, som gravide og nybagte mødre og fædre kæmper med i vores moderne samfund. Bogen byder ind med viden og helhedsorienterede perspektiver som et vigtigt supplement til den hjælp og information, forældre automatisk får, når de bliver gravide.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Dit barn – dine beslutninger
Undertitel Holistiske veje igennem graviditet, fødsel og barnets første år
Forfatter Camilla Willumsen
Sider 173
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2023
ISBN 978-87-94360-89-0

Om forfatter

Camilla Willumsen - Dit barn dine beslutninger - Muusmann Forlag

Camilla Willumsen

Camilla Willumsen (1985) er uddannet lærer og cand.pæd. og har siden sin første fødsel i 2011 været optaget af præ- og perinatal psykologi, aware parenting og fødselskultur. Camilla var som helt ung igennem et længere sygdomsforløb og blev rask med hjælp fra kostomlægning og komplementær medicin og behandling. Hun har beskæftiget sig med dette felt lige siden. I 2016 startede hun Moderskaber.dk, hvor hun samarbejder med empatiske og helhedsorienterede fagfolk og inspirerer og støtter (kommende) forældre til at træffe bevidste valg og finde understøttende veje. Camilla udbyder foredrag, undervisning og rådgivning. Hun er gift og har to børn, der går på Steinerskole, og som er født henholdsvis på Rigshospitalet og derhjemme.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.