Den lille guide til økonomi i den tredje alder - Muusmann Forlag

Den lille guide til økonomi i den tredje alder

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Ved du, hvilke penge der skal bruges først, og hvordan får du sat boligen i spil, når du går på pension? Det er rigtig smart at lægge en plan for sin pensionisttilværelse og få mest mulig værdi ud af tidlig pension, efterløn og folkepensionens tillægsbeløb. Men for mange af os kan planlægningen være uoverskuelig. Denne bog guider til gode økonomiske beslutninger.

Bogen henvender sig til alle, der ønsker at forlade arbejdsmarkedet inden for de kommende år. Det gælder, uanset om man overvejer tidlig pension, efterløn eller folkepension. Læseren føres gennem de overvejelser, der skal gøres først, og derefter gennemgås de planlægningsmæssige perspektiver. Her får læseren mulighed for selv at beregne forskellige scenarier for henholdsvis tidlig pension, efterløn og folkepension i kombination med diverse pensionsordninger. Herudover får læseren indsigt i, hvordan man sætter sin bolig i spil enten via boligstøtte, indefrysning af ejendomsskat eller boligstøtte som lån til andelsbolig. Sidste del af bogen guider læseren til at udføre planen i praksis.
Gennem indblik i og viden om de forskellige elementer, der har betydning for pensionisttilværelsen, hjælper denne bog den kommende pensionist med at tage kontrol over sin nye tilværelse. Fokus er på optimal planlægning og sammensætning af pensionsordninger, offentlige ydelser, frie midler og bolig. Bogen er en del af den velkendte Den lille guide-serie.

Mængderabat på alle Muusmanns økonomititler: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%
  • 5 bøger: 35%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv. Læs mere om tilbuddet her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den lille guide til økonomi i den tredje alder
Forfatter Ulrik Munk Yde
Sider 152
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2024
ISBN 978-87-94441-99-5

Om forfatter

Ulrik Munk Yde

Ulrik Munk Yde

Ulrik Munk Yde er certificeret seniorrådgiver og har gennem 20 år arbejdet i finansbranchen, de seneste 15 år som seniorøkonomisk rådgiver, hvor fokus har været rådgivning af seniorer på vej på pension. I dag er han ansat som forretningsudvikler og fagligt ansvarlig i et mindre pensionsselskab samt initiativtager til det nyoprettede ”Videnscenter for seniorer”, der har til formål at formidle viden om pension til seniorer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.