Den intuitive dyreejer

Lær at skabe en relation på dyrenes præmisser

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Mange af os lever med dyr helt inde i vores hjem og hjerter, og selvom dyrene først og fremmest er et berigende input i vores liv, følger der også ansvar, svære beslutninger og indimellem problemer med. Spørger du dyrene, er der simple ting, vi kan gøre for at fremme velfærden, mindske konflikterne og øge harmonien i vores fælles liv.

Det er ofte de samme situationer, der skaber konflikter mellem dyr og mennesker. Det kan fx være dyrlægebesøg, jalousi mellem to dyr, uro ved flytning eller problematisk adfærd. Denne bog viser vejen ud af konflikterne og giver gode råd til, hvordan de kan forebygges, håndteres og anskues anderledes.
Mathilde Denning tager udgangspunkt i de problematikker, hun støder på i sit arbejde som telepatør, og giver tips fra telepatiens verden til at løse konflikter, forbedre kommunikationen og hjælpe dyr og ejer til at opnå balance. Undervejs bliver du en mere bevidst dyreejer og lærer at forstå dit dyr – også hvis det har særlige behov.
Både nye og mere erfarne dyreejere, der vil lære at håndtere svære situationer bedre, kan læse med. I bogen gøres op med myter og traditionelle måder at håndtere dyr på, og med baggrund i den nyeste forskning på området tegnes et billede af dyrene som tænkende og følende individer. Dette er en håndbog til dig, der ønsker inspiration til en ligeværdig relation på dyrenes præmisser. Og som er klar til at blive præsenteret for et nyt dyresyn og en ny, mere forbunden og intuitiv måde at være dyreejer på.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den intuitive dyreejer
Undertitel Lær at skabe en relation på dyrenes præmisser
Forfatter Mathilde Denning
Sider 125
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2023
ISBN 978-87-94360-10-4

Om forfatter

Mathilde Denning

Mathilde arbejder professionelt med telepati til og healing af alle slags dyr. Hun holder uddannelser, kurser og foredrag i både ind- og udland samt rejser rundt i hele Danmark for at kommunikere med dyr. Hun har siden 2014 drevet en succesfuld Facebook-blog med emnet: Dyrenes Univers. Hendes passion er at hjælpe andre med i højere grad at integrere telepati i dagligdagen med deres dyr. I 2017 udgav hun sin første bog, og i 2018 sin første lydbog samt telepati-trænings-CD.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.