Bornholm - Muusmann Forlag

Bornholm

Folk, fæ og foodies

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Bornholm er Danmarks fødevareø nummer et. Det kan der ikke herske nogen tvivl om. Det skyldes selvfølgelig den rige madkultur, der efterhånden har markeret Bornholm som et gastronomisk slaraffenland. Fra gourmetrestauranter og gårdbutikker, der sælger lokale lam, marmelade fra Danmarks eneste havtornplantage og lokalt producerede lufttørrede skinker til en natur, der byder på alskens gratis glæder i form af fisk, spiselige urter og svampe. I det hele taget er der næsten ingen grænser for, hvad madhåndværkerne kan på Bornholm.

Men hvor finder man alle disse herligheder, hvem er menneskene, der producerer dem, og ikke mindst: Hvordan bruger man de lækre råvarer?

Anders Beier og Sune Rasborg har været inviteret helt inden for hos fødevareproducenterne, været på urtesafari med en naturvejleder, besøgt restauranterne og lettet lågene på gryderne. Naturligvis er bogen også fyldt med opskrifter, der er baseret på de lækre lokale produkter. I det hele taget er forarbejdet gjort for den oplevelseshungrende foodie.

Gennem Anders’ smukke billeder og Sunes møder med de medvirkende får man en afslappet fortrolighed med den bornholmske madkultur.

Nyd bogen og kast dig så tillidsfuldt i armene på den lille ø med de mange mad oplevelser.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Bornholm
Undertitel Folk, fæ og foodies
Forfatter Sune Rasborg
Sider 249
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2015
ISBN 978-87-92746-96-2

Om forfatter

Sune Rasborg

Uddannet kok og flyttede hjem til Bornholm med sin familie i 2012 efter 18 år i København med jobs som kok, køkkenchef og foodstylist. Han har siden gennem sit arbejde med netop Bornholms madkultur opbygget et rigtigt godt forhold til fødevarebranchen på øen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.