Overgangsalderen - Befri os fra flere hedeture - Muusmann Forlag

Befri os fra flere hedeture

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Der er en grund til, at overgangsalderen hedder, som den gør. Den indtræffer som en periode midtvejs i livet, hvor vi er på vej fra én tilstand til en anden, og hvor kroppens hormoner for en tid er ude af balance. Det medfører symptomer, både specifikke og diffuse, som kan gøre hverdagen besværlig og indimellem bekymringsfyldt.

Mange kvinder – og også mænd – oplever en form for ensomhed omkring det, som sker inden i og med dem. De søger viden på nettet og hos egen læge, men føler ikke altid, at de bliver taget alvorligt. Flere går rundt med en frygt om, at der er noget rigtigt galt med dem.

Denne bog søger at bringe både klarhed og tryghed. Den gennemgår de forandringer, der sker i kvindens og mandens krop i årene op til og i overgangsalderen. Den fortæller, hvordan kønshormoner påvirker kroppen og psyken, og hvad begge køn oplever, når de er ude af balance. Vigtigst af alt beskriver bogen, hvad du selv kan gøre for at genskabe balance og styrke dig selv og din krop i og efter overgangsalderen.

Læseren får masser af input til, hvordan man med sund mad og motion kan skabe ro i kroppen og dæmpe de gener, der følger med denne fase.
Man kan læse om både konventionel hormonbehandling og om mulighederne for at fjerne generne med kosttilskud samt om de psykologiske aspekter, der følger – fx tanker og følelser omkring identitet, vægt, parforhold og sex.

Ny udgave af ”Fri os for flere hedeture” fra 2012. Opdateret og udvidet version, fx om mandens overgangsalder og parforholdet samt med kostplan og opskrifter.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Befri os fra flere hedeture
Forfatter Søs Wollesen
Sider 287
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2017
ISBN 978-87-93430-36-5

Om forfatter

Søs Wollesen

Læge, men også uddannet zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut og har arbejdet med ernæring og kosttilskud i mere end 20 år. Hun arbejder med det hele menneske og bruger derfor ikke kun de konventionelle behandlingsformer i sit virke. Søs Wollesen er desuden en efterspurgt foredragsholder, underviser og rådgiver.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.