Bæredygtig gourmet - Muusmann Forlag

Bæredygtig gourmet

Plantebaseret festmad uden spild

279,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 209,96 kr. (-25%)

Grøn mad er efterhånden blevet udbredt i de danske hjem – og flere og flere vælger i forskellig grad at omlægge deres kost til grønnere, sundere og mere bæredygtige retter. Desværre mister mange pusten, når de grønne vaner skal forenes med højtider eller fest – for hvordan gør man nu lige en gulerod luksuriøs? Svaret får du her i bogen, som er fyldt med masser af inspiration til din plantebaserede og bæredygtige fest.

Denne kogebog klæder dig på til at udforske det grønne gourmetkøkken, og med afsæt i zero waste-mentaliteten er der fokus på at undgå madspild og øge brugen af lokalt sæsongrønt til at sammensætte ekstravagante festmiddage. Bogen indeholder plantebaserede gourmetopskrifter til alle festlige anledninger og højtider. Derudover får du anvisninger og ideer til mere bæredygtige køkkenvaner, tips til at undgå madspild og idéer til stemningsfyldt borddækning.
Både nybegyndere og mere øvede i køkkenet kan være med. Det fælles udgangspunkt er kærligheden til mad og et ønske om at udforske og ud- fordre vores forståelse af, hvordan en luksuriøs festmiddag ser ud. Bogen er til dem, som ønsker at lære mere om det plantebaserede køkken, til dem, som ønsker inspiration til at lave grøn gourmet, og til de madnørder, som savner at blive udfordret i det plantebaserede køkken.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Title Bæredygtig gourmet
Subtitle Plantebaseret festmad uden spild
Author Gittemarie Johansen
Pages 209
Format 170 x 240 mm
Cover Hardback
Release August 2023
ISBN 978-87-94360-07-4

About the author

Gittemarie Johansen

Updating…
  • No products in the cart.