Ammebogen

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Amning har en markant sundhedsfremmende effekt for både mor og barn. Modermælken er nøje tilpasset barnets behov, og amning beskytter mor og barn mod en række sygdomme.

Men selv om kvinder har ammet i tusindvis af år, går det desværre ikke altid så nemt. Amning kan være forbundet med bekymring, sorg, smerter og frustration, og hjælpen er ikke altid lige ved hånden. Før nu. For Ammebogen indeholder den kvalificerede hjælp, vejledning og støtte, du har brug for, når du sidder alene hjemme i lænestolen med en grædende baby, og spørgsmålene, tvivlen og udfordringerne melder sig.
Ammebogen er en komplet guide til den nybagte mor og hendes partner og behandler emner som barnets trivsel og vægtøgning, mælkeproduktion, sår og smerter, brystbetændelse, svamp, kost under amning, barnets overgangskost, ammestop, stramt tungebånd og meget andet. Bogen tager udgangspunkt i evidens og faglighed og er også ideel til fagfolk, der til daglig arbejder med ammende kvinder og ønsker at vejlede på et velkvalificeret grundlag.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ammebogen
Forfatter Azadeh Houshmand-Øregaard
Sider 153
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2023
ISBN 978-87-94360-51-7

Om forfatter

Azadeh Houshmand-Øregaard

Azadeh Houshmand-Øregaard er læge, ph.d.
og mor til tre og har selv oplevet store udfordringer ved amning af sit første barn – herunder manglende viden og hjælp i sundhedsvæsenet. Hun har, som den eneste læge i Danmark, taget den internationalt anerkendte certificering som ammevejleder (IBCLC). Under sin tredje barsel stiftede hun bloggen og Instagramprofilen Maelkevejen.nu med over 12.000 følgere. Her deler hun evidensbaseret viden om amning og gør op med ammestuesnak, misinformation og myter. Hun har desuden medvirket i diverse podcasts om amning, fx P1-podcasten Sygt Nok samt Tryg Amning i samarbejde med Læger Formidler.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.