Ægte Italienske pastaretter

Originale opskrifter og farverige anekdoter

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

I begyndelsen var bolognese-sovsen, så kom de andre. Ægteskabet mellem pastaen og pasta­sovsen er et af italienernes foretrukne diskussionsemner. Det er også det eneste ægteskab, hvori der ikke tåles sidespring.

Hver sovs har sin egen historie, og hvis den ikke er sand, så er den i hvert fald godt fundet på, fordi livet er en blanding af pasta og magi, som filminstruktøren og multikunstneren Federico Fellini var overbevist om.

En god pastasovs inspirerer til nydelse og drømme – og ikke bare om pasta. I denne bog forsøger forfatterne med 44 nuancer af pastasovs at servere den rette stemning og den særlige italienske fornemmelse for hygge, som italienerne er eksperter i at skabe rundt om familiens spisebord eller på fortovsrestauranter i månelysets skær.

Ud over at kunne skabe stemning og fryd er en vellykket pastasovs et afgørende element i kapløbet om sundhed, drømmen om det gode helbred, et langt liv og at nå den uopnåelige lykke. Det er måske også derfor, at italienerne har den længste levetid i verden, efter japanerne, som også er begyndt at spise pasta.

Bogens 44 opskrifter ledsages naturligvis af gode historier og farverige anekdoter, der slår den helt rette stemning an, mens pastasovsen simrer.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ægte Italienske pastaretter
Undertitel Originale opskrifter og farverige anekdoter
Forfatter Alfredo Tesio, Helle Tesio
Sider 108
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-94086-96-7

Om forfatter

Alfredo Tesio

Journalist og forfatter. Han var gennem mange år DR-korrespondent i Rom og har været korrespondent for dagbladet Politiken og Børsen. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur og er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.

Helle Tesio

Uddannet kok i Italien. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for italienere og danskere. Hun holder ligeledes madkurser i Toscana og på Sicilien. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.