En hyldest til den danske sommer - Muusmann Forlag

En hyldest til den danske sommer

Ude godt, hjemme bedst! De fleste af os elsker at rejse, især mod varmere terræn for at få en pause fra den kolde tilværelse. Dog, med den varme ankomst af den danske sommer, er der altså no place like home.

Som en hyldest til den danske sommer, har Muusmann lavet en sommerpakke. Vi har samlet 4 bøger, der tilsammen indkapsler glæden ved den danske sommersæson, og hvordan du kan nyde den til fuld ende.


 

  1. Bogen til børnefamilien

Staycation Danmark med børn Nanna Hyldgaard Hansen Muusmann forlag

I sommerferien kan der opstå en restløshed i familien for at komme ud og opleve sommerens lys og varme. Heldigvis er flybilletter ikke det eneste svar, på at finde eventyret. Herhjemme er der uendelige muligheder for at tilfredsstille de eventyrlige, sommerlige behov, en familie kan brænde inde med. ’Staycation Danmark med børn’ af Nanna Hyldgaard Hansen introducerer jer til Danmarks mangfoldige muligheder for sommersjov for hele familien. Der er til familien, der gerne vil ned i gear med shelter hygge, og til familien, der ønsker at skrue op for tempoet med surfing på Vesterhavets bølger – til alle dem, der ligger lige i midten.

Nanna præsenterer ikke kun kreative familieoplevelsesidéer, hun viser også hvor rigt et sted, Danmark er. Hun fortæller hvordan det, at tage på opdagelse på hjemmebane, kan åbne ens øjne for landskabet foran vores næser. Via Nannas personlige fortællinger, kan man mærke hvordan de forskellige oplevelser og steder har bragt familien tættere på både hinanden, og på Danmark.

Bogen fungerer ikke kun som en guide til både idéer, steder og eventyrer. Den har også tips til prisvenlige hjemmeferier, hjemmesidelinks til de forskellige lokationer og de diverse aktiviteter, de steder tilbyder, samt en pakkeliste. Dette gør værket både god til erfarende rejsefamilier, og begyndervenligt til de familier, der ønsker at videreføre oplevelsesdrømmen til virkelighed. Værket er både en selvhjælps bog, en guide, og en fortælling om at skabe et stærkt familiebånd i egen baghave.

Klik her for at læse mere om bogen.

 

  1. Bogen til sommerhusejeren

Sommerhushaver Linette Bekhøi Muusmann forlag

’Sommer’ og ’sommerhus’ går hånd i hånd. Når man tænker dansk sommer, kommer ’sommerhus’ ofte frem på nethinden. Om det så er barndomsminder, venneture eller romantiske ophold, de fleste af os forbinder ordet sommerhus med idyl. Dét, der gør sommerhuse til de fredelige steder, er netop naturen, der omringer dem. Så vigtigt som det elskede andet hjem er, ligeså er miljøet, det befinder sig i. Derfor er det vigtigt, at vi passer på naturen, som den passer på os. ’Sommerhushaver: Den nye naturhave’ af Linette Bekhøi fortæller hvordan dette sker ved at omfavne naturens vilde sind, og inviterer dig til hvordan du kan gøre dette.

Bogen fremviser 12 vidt forskellige sommerhushaver. De er alle gode eksempler på hvordan det reelt ser ud, når man eksisterer side om side med naturen. Linette belyser det unikke ved hver have, fra frøsorter og de mange forskellige typer bær, til vigtigheden i det primære haveelement græs, og skaden ved invasive arter.

Klik her for at læse mere om bogen.

 

 

 

  1. Bogen til sommerhusmadselskeren

Sommerhusmad Mette Mølbak Muusmann Forlag sommeropskrifter

En hyldest til den danske sommer, er en hyldest til den danske sommermad, som for alvor binder sommeroplevelsen sammen. Mette Mølbak deler sine let håndgribelige sommerhusmåltidsidéer i sit værk ’Sommerhusmad: En kærlighedserklæring til den danske sommer’. I den ægte sommerhuslængsel ånd, introducerer hun dig til sine blidt vækkende morgenmadsretter, opfriskende frokostidéer efter en spadseretur ved stranden, og solnedgangens gyldne aftensmåltidsmuligheder. Samt deler hun også sine søde desserter, forfriskende drikkevarer og lette snacks, der rigtigt indkapsler sommerhuslykken.

Trods den idylliske tiltrækning ved sommerhuslivet, anerkender Mette også i bogen, den stress, det også kan medføre. Derfor giver hun derfor også tips til hvordan man kan forenkle den hektiske ’har jeg husket alt?’ nedpakning – og udpaknings proces, med inspiration og tips til et nemmere sommerhusliv.

Klik her for at læse mere om bogen.

 

 

 

  1. Bogen til strandelskeren

Strandhøst Svend Hamann Muusmann forlag

En rigtig hyldest til den danske sommer, ville ikke være komplet uden en hyldest til de populære sommerferiemål i Danmark, nemlig vores fantastiske danske kyster.

Et nationalt kernepunkt for den danske sommer er blandt andet vores unikke strande. De er spædet med smuk natur og liv, og Svend Hamann introducerer dig til det unikke hav univers i sin bog ’Strandhøst: Vild mad fra hav og kyst’. Han fortæller om høstningsmetoder af urter og bær, tilberedningsmetoder af fisk og skaldyr, og deler dybtgående information om råvarernes levesteder, smag og anvendelse. Denne bog er en smuk samling af tips, tricks og guidelines til hvordan råvarer fra det dybe blå og fra stranden kan blive til lækkert spise.

Klik her for at læse mere om bogen.

 

Leder du efter flere danske sommertips, kan du finde mere inspiration til hvordan du kan nyde den danske sommer her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.