Værtindegaver: 4 værtsgaver der glæder længe - Muusmann Forlag

Værtindegaver: 4 værtsgaver der glæder længe

4 gaveideer til værtsparret, værtindegaver der holder længe, Muusmann Forlag

Vil du gerne give dine yndlingsværter en god værtsgave, der glæder længe? Her får du 4 bud på smukke bøger, der på hver sin vis handler om værtskab. Bøgerne vil med garanti inspirere dem, der nyder det gode værtskab.

En smuk bog, der kan tages frem igen og igen, holder så uendeligt meget længere end de de sædvanlige blomster, chokolade og vin. Vis de dejlige værter, hvor meget du sætter pris på dem med en gave, der viser omhyggelig omtanke.

 


4 værtsgaver, der glæder længe


Appetizer deluxe Camilla Lawes Muusmann Forlag

1. Appetizer deluxe

Appetizers er på mange måder værtens bedste ven. De små delikate bidder sørger for, at gæsterne bliver modtaget med stil og får værten til at stråle. Og så er appetizers en kærkommen mulighed for værtsparret til at købe sig lidt ekstra tid, mens sidste hånd lægges på andre lækkerier i køkkenet.

Appetizer deluxe indeholder over 70 fantastiske opskrifter til alle årstider og en uundværlig tidsplan til hver opskrift, som letter planlægningen. Bogen henvender sig til alle, der elsker at holde et godt selskab. Den perfekte gave til de gode værter.

Køb Appetizer deluxe her

 


 

Meningsfyldte middage Frederikke Z. Vesterskov og Marianne Mortensen Muusmann Forlag

2. Meningsfyldte middage

Der er højt til himlen, men også mad på bordet i denne meget personlige og anderledes kogebog. Her stilles nogle af de store eksistentielle og universelle spørgsmål, som vi sjældent taler om. Med Marianne Mortensens ærlige og åbne tekster og Frederikke Z. Vesterskovs billedunivers er der masser af inspiration af hente til en aften med familie og venner – på tværs af generationer – hvor man, med god mad som samlingspunktet, kan få en samtale ud over det sædvanlige rundt om bordet.

Meningsfyldte middage serverer simple, tilfredsstillende menuer rundt om temaer, der inspirerer til at samles omkring meningsfyldte middage i godt selskab. En smuk bog der både i ord og billeder indbyder til fordybelse.

Køb Meningsfyldte middage her

 

 


 

Cool cocktails Bo Nygaard Larsen Muusmann Forlag

3. Cool cocktails

Cool cocktails er boggaven til alle, der gerne vil servere velsmagende cocktails, hvad enten drinksvognen indeholder et mindre klassisk udvalg, eller drømmen er en toptunet hjemmebar, signatur-drinks og cool cocktailparties. Perfekt til nytårsfestligheder og julens mange komsammener.

Bogen præsenterer 60 klassiske og moderne cocktails med opskrifter, der er til at forstå og lette at følge – og alligevel til at imponere gæsterne med. Dertil tips og tricks til udstyret, garnishen, glassene, krydderurterne og isen – og herlige historier om cocktails gennem tiderne. En skøn gave til et cool værtspar.

Køb Cool cocktails her

 


Den mad, vi deler Plantebaserede opskrifter, der skaber nærvær, nydelse og glæde omkring bordet Asta Just Schack Muusmann Forlag Samvær

4. Den mad vi deler

De gode værter værner om maden og nærværet. Sig tak til dem med denne fine jordnære bog med enkle plantebaserede opskrifter, der skaber nærvær, nydelse og glæde i hverdagen.

Med sine enkle og tiltrækkende opskrifter er bogen perfekt til alle, der gerne vil spise mere plante­baseret og samtidig indimellem gribe det pusterum, som måltidet kan være i en travl hverdag. En gave fuld af plantebaseret kærlighed. der fx har opskrifter på lagkage uden mælkeprodukter, picnic-opskrifter, hjemmelavet pasta og den perfekte sugo.

Køb Den mad vi deler her

 

 

 

 


 

Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne hjerter er en medlemsklub for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Ønsker du også at øge fokus på de grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser, er Grønne hjerter-fællesskabet noget for dig.

Dit Grønne hjerter-medlemskab giver dig bl.a. fast 25% på alle Muusmann Forlags bøger og månedens bøger til 50%. Du får også rabat på en række produkter fra virksomheder, der arbejder for grønnere cirkulære processer.

Medlemsskabet koster 29,-/måned uden binding.

Læs mere om fællesskabet og fordelene her

Du får altid 25% på Muusmann Forlags bøger og mange andre fordele med et Grønne hjerter medlemskab. Tilmeld dig her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.