6 boggaver til den kreative I Muusmann Forlag

6 boggaver til den kreative

boggaver til kreative, stilleben fra Håndværk, Rigetta Klint, Muusmann Forlag

Boggaver med nye projekter, som den kreative kan lade sig inspirere af, falder ofte i god jord.

Leder du efter den perfekte gave til en kreativ sjæl, som du kender? Måske er du selv glad for kreative projekter og på udkig efter gode gaveønsker til ønskesedlen eller en dejlig gave til dig selv?

Her er 6 forskellige bud på boggaver til den kreative. Bøgerne er fulde af projekter og inspiration fra kreative forfattere, der deler viden fra 6 forskellige hjørner af det kreative univers. Du finder helt sikkert en boggave (eller flere boggaver), der lige passer til den heldige modtager.

 


6 boggaver til den kreative


1. Bushcrafthåndværk – kreativt vildmarksliv

Boggaver til den kreative, Bushcraft håndværk, Muusmann Forlag

Mere end 50 projekter, der gør vildmarkslivet både mere komfortabelt og udfordrende. Dette er bogen til dem, der elsker at tage på ture i naturen og bruge naturens ressourcer kreativt – eller gerne vil i gang med det. I bogen guider Jesper Hede udførligt til, hvordan man kan sætte kreativiteten fri i naturen med alt fra pileflet og keramik til læder- og træarbejde. Lær fx at lave stole, skeer, lim, både, lamper, kurve, skåle og senge.

Fantastisk boggave til dem, der drømmer om at udfolde kreativiteten i naturen.

Bushcrafthåndværk Jesper Hede Muusmann Forlag Guide til bushcraft

Køb Bushcrafthåndværk her

******


2. Strik – helt enkelt – opfyld drømmen om at strikke

Ide til boggaver til den kreative, Strik helt enkelt, Muusmann Forlag

Den perfekte boggave til den, der drømmer om at lære at strikke.

Udsigten til at mestre strikkekunsten kan føles som en lang og ufremkommelig rejse, men her er en reel begynderbog skrevet i et lettilgængeligt sprog, der ikke kræver erfaring med at læse strikkeopskrifter. 10 opskrifter på 10 forskellige produkter præsenterer den spirende strikker for enkle, tidløse designs af stigende sværhedsgrad. Man starter med en karklud og slutter med en voksensweater. Teknikker forklares undervejs, og nybegynderen er i trygge hænder fra første maske til sidste pind.

 

Strik - Helt Enkelt En strikkebog for begyndere Christina Levisen og Eva Mortensen Muusmann Forlag

Køb Strik helt enkelt her

******


3. Himmel, Hav & hæklede halstørklæder – rum til ro

gaveide til den kreative, Himmel, hav og hæklede tørklæder, Muusmann Forlag

Inspirerende bog til både nye hæklere og dem, der bruger hæklingen som kreativ udfoldelse og et rum til ro.

Forfatteren Maria Buck Jensen, der står bag bloggen Mønsterbryder, har skrevet en bog, der roligt tager både nye og mere rutinerede hæklere i hånden, så de smukkeste hæklede halstørklæder med inspiration fra den danske natur kan flyde af hæklenålene. 11 forskellige opskrifter med inspiration fra fx Vadehavet, Amager Strandpark, Rømo og Rold Skov. En bog alle garn-elskere vil elske at have på hylden og tage frem igen og igen.

 

Himmel, hav og hæklede halstørklæder Maria Buck Jensen Muusmann Forlag

Køb Himmel, hav & hæklede halstørklæder her

******


4. Tasker – til den, der gerne vil sy

Boggave til den kreative, Tasker – simple sy-opskrifter og inspirerende tips, Muusmann Forlag

Her kan alle, der elsker at sy og godt kan lide enkelt funktionelt design – eller gerne vil lære det – være med.

Bogen indeholder 12 enkle, funktionelle opskrifter med udførlige vejledninger i tekst og billeder og mønstre lige til at tegne af, som kan varieres på mange måder: bumbags, skuldertaske, strikkekurv, crossovertaske, projekt­ taske, strikkeetui, toilettaske, en lille pung og et mundbind. Bogen indeholder også et lille afsnit om, hvordan man selv kan lave kernelæderdetaljer på taskerne.

En inspirerende boggave til den kreative, der gerne vil sy til sig selv og til gaver.

 

Tasker Simple sy-opskrifter og inspirerende tips Tina Benfeldt Levring Muusmann Forlag Opskrifter på tasker

Køb Tasker her

******


5. Byg din egen cykel – alle kan være med

Boggaver til den kreative, Byg din egen cykel, Muusmann Forlag

Kreativ boggave til alle, der kan lide at bruge sine hænder og går ind for genbrug frem for brug-og-smid-væk. Med denne bog i hånden kan alle skabe en original og anderledes cykel.

Den selvlærte cykelbygger Christian Rindorf tager læseren i hånden og guider gennem junglen af værktøj og cykledele. Mange flotte billeder viser på en overskuelig måde, hvordan selv det mest forældede cykellig kan forvandles til en funklende flot, ny cykel hjemme i din egen stue. Alle kan være med, uanset køn, alder og baggrund. Og alle kan lave deres egen cykel derhjemme, uanset om man bor på et kammer eller i en kæmpe villa.

 

Byg din egen cykel Christian Rindorf Muusmann Forlag

Køb Byg din egen cykel her

******


6. Håndværk – om at leve sin håndværksdrøm

Håndværk, Rigetta Klint, boggaver til den kreative, Muusmann Forlag

Smuk lærredsindbunden bog, rigt illustreret med fotos af forfatter og fotograf Rigetta Klint. Denne bog hylder håndværket og fortæller historien om 15 forskellige kreative og moderne håndværkere, der har valgt at leve deres drøm og har truffet et livsstilsvalg med håndværket i centrum. I den gennemført æstetiske og inspirerende bog møder man fx vævere, blomsterbønder, keramikere, glaspustere, snedkere og små fødevareproducenter.

En fantastisk boggave til alle kreative sjæle, der værdsætter værdien af håndens arbejde, en ung med kreative drømme og dem, der gerne vil værne om vores lange håndværkstradition.

Håndværk Om at leve sin drøm Rigetta Klint Muusmann Forlag

Køb Håndværk her

******


Grønne hjerter Muusmann Forlags medlemsklub

Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne hjerter er en medlemsklub for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Ønsker du også at øge fokus på de grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser, er Grønne hjerter-fællesskabet noget for dig.

Dit Grønne hjerter-medlemskab giver dig bl.a. fast 25% på alle Muusmann Forlags bøger og månedens bøger til 50%. Du får også rabat på en række produkter fra virksomheder, der arbejder for grønnere cirkulære processer.

Medlemsskabet koster 29,-/måned uden binding.

Læs mere om fællesskabet og fordelene her

Du får altid 25% på Muusmann Forlags bøger og mange andre fordele med et Grønne hjerter medlemskab. Tilmeld dig her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.