De bedste kogebøger til en klimabevidst julegave - Muusmann Forlag

De bedste kogebøger til en klimabevidst julegave

Kender du en, som er en haj i køkkenet? Eller hvad med en gastronomisk globetrotter, som altid tager dig med verden rundt? Måske en som boltrer sig i bæredygtig bagværk?

Lige meget hvilken type du kender, så har vi kogebøgerne til dem. Her får du tre bud på de bedste kogebøger, der hjælper kokken med at lave mere klimabevidste valg i køkkenet – naturligvis uden at gå på sanseligt på kompromis. Køb en klimabevidst og smuk julegave til dit yndlingsmadøre 🌍Vild fisk Lær at købe, tilberede og elske fisk Blue Lobster, Planetarisk Kogebog Muusmann Forlag opskrifter på fisk
Vild fisk

90 procent af den fisk der bliver fanget her i Danmark bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk vi selv spiser er fanget i udlandet. Det betyder, at den fisk, vi køber i supermarkedet eller hos fiskehandleren kan være op til flere dage gammel. Det skal der laves om på.

Udover at fungere som opskriftsamling og opslagsværk, prikker Vild fisk også til vores forståelse for, hvad indkøbsvaner betyder for fiskebestanden og verdenshavenes sundhed. Alt i alt et samlet værk og perfekt som en klimabevidst julegave.

 

Køb Vild fisk her

 


 

 


 

Klimakløgtigt kagekalas Jasmin Gabay Muusmann Forlag

Klimakløgtig kagekalas

Det danske vintervejr er som altid omskifteligt. Men hvis uheldet er ude, og regnen falder i stedet for sneen, hvorfor så ikke have det hyggeligt i køkkenet? Bagning er sjovt for både børn og voksne, og hvem elsker ikke kage?

Men kagebagning og bæredygtighed går dog ikke altid hånd i hånd. Statistikker over den høje CO2-udledning og det store madspild kan give selv den sødeste kage en bitter eftersmag.

Men frygt ikke, i Klimakløgtig Kagekalas viser Jasmin Gabay dig vejen til et grønnere dessertkøkken. Opskrifterne er inddelt efter årets 12 måneder med fokus på årstiderne. Du kan derfor nemt finde opskrifter, der passer perfekt til december og de råvarer, der er i sæson.

Køb Klimakløgtig kagekalas her

 


 

 


 

Grøn verdensmad Emma K. Larsen, Steen Larsen Muusmann Forlag Opskrifter uden kød

Grøn verdensmad

Med velsmagende retter, der næsten alle er født grønne, tager denne grønne kogebog dig ud på en gastronomisk spændende, global rejse til de mest eksotiske køkkener i verden – fra fjerne mexicanske provinser, over Australiens ørken til Vietnams sydende og vibrerende gadekøkken. Det er da spændende, at vegetarisk mad båret af krydderier og krydderurter, som er med til at fremhæve madens smag, duft og farve, kan smage så godt.

Bogen er lige til at gå til med opskrifter, der kan transformere dit køkken til den bedste eksotiske restaurant i verden.

Køb Grøn verdensmad her

 


 

 


 

Grønne hjerter er en medlemsklub for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Ønsker du også at øge fokus på de grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser, er Grønne hjerter-fællesskabet noget for dig.

Dit Grønne hjerter-medlemskab giver dig bl.a. fast 25% på alle Muusmann Forlags bøger og månedens bøger til 50%. Du får også rabat på en række produkter fra virksomheder, der arbejder for grønnere cirkulære processer.

Medlemsskabet koster 29,-/måned uden binding, og giver dig fx mulighed for at købe Vild fisk til medlemspris 299,96 DKK (normalpris 399,95 DKK).

Læs mere om fællesskabet og fordelene her

Du får altid 25% på Muusmann Forlags bøger og mange andre fordele med et Grønne hjerter medlemskab. Tilmeld dig her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.