5 antiinflammatoriske bøger som slukker den indre ild | Muusmann Forlag

5 antiinflammatoriske bøger som slukker den indre ild

Her er 5 antiinflammatoriske bøger, som giver dig alt, du skal vide om antiinflammatorisk kost.

Utroligt mange danskere lider af kronisk inflammation, men der er hjælp at hente i bøgerne, som fortæller, hvordan du via kosten kan mindske gener og symptomer, dæmpe inflammation og få mere energi i hverdagen. Du vil også få boostet din sundhed med den antiinflammatoriske kost, da den giver mere energi og vitalitet i hverdagen. Udover at være sunde og skønne at se på, smager de antiinflammatoriske retter også utroligt godt. 

 


Kål

Den antiinflammatoriske kost er efterspurgt og af god grund. Den virker helt fantastisk. Hvis du, ligesom mange andre danskere, er interesseret i præcis hvor godt, så kan du læse Mette Mølbaks klumme i Politiken her.

Bogen her har 57 af Mette Mølbaks opskrifter med kål, som jo er nordens antiinflammatoriske superfood og en råvare, der også passer ind i det moderne hverdagskøkken, hvor den kan bruges i alt. Kål er nemlig fremtidens råvare: sund, mættende, billig, bæredygtig og langtidsholdbar. Og den fortjener at blive elsket af alle.

Køb Kål her

 

 


 

Den store antiinflammatoriske kostguide Anne Larsen, Martin Kreutzer Muusmann Forlag

Den store antiinflammatoriske kostguide

Den populære antiinflammatoriske bibel. Du får svar på alt, du har brug for at vide om livsstilen: Hvad er inflammation, og hvordan holder du den gennem en antiinflammatorisk livsstil i ave?

Antiinflammatorisk ernæring handler om at spise de rigtige ting. Men så absolut også om at vælge de rigtige ting fra, for visse madvarer er problematiske ud fra et inflammationsmæssigt perspektiv. Det gælder fx underlødige sukkerbomber, tilsætningsstoffer, pesticider og alkohol. Undersøgelser viser, at både pesticider og visse tilsætningsstoffer skaber inflammation i kroppen. For at hjælpe med at spise det rigtige og fravælge de rigtige ting, kan du, gratis, finde den antiinflammatoriske kostpyramide på bogens link.

Køb Den store antiinflammatoriske kostguide her

 

 


Den anti-inflammatoriske kogebog Spis dig sund og stærk med 100+ anti-inflammatoriske og lækre opskrifter Anne Larsen Muusmann ForlagDen store anti-inflammatoriske kogebog

Er du på jagt efter en masse lækre opskrifter på den rigtige mad? Så er det her bogen for dig, da den er smækfyldt med dem. Hele 106 af slagsen!

De er enkle at gå til og sammensat på en måde, så måltiderne ikke bare giver god mening rent sundhedsmæssigt – de giver også rigtig god smag og nydelse.

Hvad enten du lider af kronisk inflammation eller blot er generelt sundhedsorienteret, så er den anti-inflammatoriske livsstil en god stil. Den store anti-inflammatoriske kogebog er en søster-bog til Den store antiinflammatoriske kostguide, men begge bøger står på egne ben og kan bruges hver for sig.

Køb Den store anti-inflammatoriske kogebog her

 

 


 

Sund med matcha I maden Sandra Pugliese, Sara Speyer Muusmann Forlag

Sund med matcha i maden

Som superfood er matcha ganske enkelt uforlignelig. Matcha har så mange virkninger, at den fint kan betragtes som en foryngende livseliksir, som man tager for at understøtte sit helbred generelt.

Samtidig hænger også de ceremonielle associationer og zen- feelings ved, når man hjemme i sit køkken nyder en matcha-latte eller spiser en skøn risotto, suppe, salat eller dessert med matcha. Matcha er en ophøjet spise, så enkelt er det.

Bogen tager dig med på en sanserejse. Først med en grundig indføring i baggrund, indholdsstoffer og virkning. I opskriftsdelen får det grønne vidunderpulver lov at folde sig ud i en lang række spændende opskrifter.

Køb Sund med matcha i maden her

 


Nødder og frøNødder og frø Sundhed i en håndfuld Tobias Schmidt Hansen Muusmann Forlag

I de senere år er jagten på sundhed kun taget til. Flere og flere har fokus på at blive så sunde som muligt, men ofte på vidt forskellige måder. Det kan være daglig hård træning, dusinvis af kosttilskud eller den ”perfekte” kost. Noget af det kræver både meget tid og mange penge, og det er langt fra alle af tidens sundhedstrends, som er underbygget af solid forskning. Heldigvis er noget af det nemmeste, billigste og mest effektive, vi kan gøre for at forbedre vores sundhed, blot at sørge for at få en håndfuld nødder og frø hver eneste dag.

Nødder er en ren antiinflammatorisk superfood, som formentligt kan forlænge livet og medvirke til at forebygge flere af de alvorligste sygdomme, men fordelene stopper ikke her. Nødder og frø kan nemlig også hjælpe med vægttab, styrke koncentrationen, modvirke forstoppelse og endda forbedre libidoen og afhjælpe rejsningsproblemer.

Køb Nødder og frø her

 


Grønne hjerter er en medlemsklub for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Ønsker du også at øge fokus på de grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser, er Grønne hjerter-fællesskabet noget for dig.

Dit Grønne hjerter-medlemskab giver dig bl.a. fast 25% på alle Muusmann Forlags bøger og månedens bøger til 50%. Du får også rabat på en række produkter fra virksomheder, der arbejder for grønnere cirkulære processer.

Medlemsskabet koster 29,-/måned uden binding, og giver dig fx mulighed for at købe Den store antiinflammatoriske kostguide til medlemspris 224,96 DKK (normalpris 299,95 DKK).

Læs mere om fællesskabet og fordelene her

Du får altid 25% på Muusmann Forlags bøger og mange andre fordele med et Grønne hjerter medlemskab. Tilmeld dig her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.