Kål - Muusmann Forlag

Kål

De bedste opskrifter med nordens powergrøntsag

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Ny opdateret udgave af den populære bestsellerbog KÅL – inkl. 10 helt nye opskrifter

Kål er en overset superfood. Det er en af de allersundeste grøntsager, der findes, og den bliver til­med dyrket lokalt. Den er også både langtidsholdbar og billig, og så smager den fantastisk og bidrager med skønne farver og sprødhed.

Kålen har været en grundsten i den nordiske kost siden vikingetiden og har været afgørende for vores forfædres sundhed. Forskning viser nemlig, at kålens unikke indhold af vitaminer og sundhedsfremmende stoffer er yderst effektivt i forhold til at beskytte mod livsstilssygdomme og forskellige former for kræft. Derfor er der god grund til at skrue op for kålen på tallerkenen.

Bogen indeholder Mette Mølbaks bedste opskrifter med kål, og i denne opdaterede version får du desuden 10 helt nye vegetariske retter. Bogen er en hyldest til kålens gastronomiske mang­foldig­heder og vil med garanti kunne få selv den værste skeptiker til at elske kål.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kål
Undertitel De bedste opskrifter med nordens powergrøntsag
Forfatter Mette Mølbak
Sider 201
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2019
ISBN 978-87-93679-64-1

Om forfatter

Mette Mølbak

Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Hun har i flere år beskæftiget sig indgående med kål, som hun betragter som en uundværlig råvare i køkkenet, hvilket har resulteret i to bøger om kål.

Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet ved en lang række store livsstilsmedier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.