Træn og forstå dit ansigt med ansigtsyoga og ansigtslæsning - Muusmann Forlag

Træn og forstå dit ansigt med ansigtsyoga og ansigtslæsning

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor enhver form for træning stopper ved halsen? Der er jo adskillelige øvelser til ansigtet! Og kender du til ansigtslæsning? Vi kender meget til kropssprog og ansigtsmimik, men ansigtets træk er et sprog i sig selv og siger meget mere om din person, end du tror.

 


Hvad du skal vide om Ansigtsyoga

Med en metode, der kun kræver 5 minutter om dagen, kan du let fremstå sundere, gladere, og mere ungdommelig. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok! Alle ved, at motion er vigtig for kroppen og kan gøre en kæmpe forskel, så selvfølgelig skal ansigtet også trænes jævnligt.

Er man interesseret i yoga og mangler øvelser til ansigtet, så er det Danielle Collins, man skal spørge. Hun er nemlig verdens førende ansigtsyoga-ekspert, og i hendes bog kan du let lære om  trin-for-trin øvelser til daglige rutiner.

Der er mange muskler i ansigtet, og de har alle hver deres særlige funktion. Derfor kræver de også deres egen særskilte opmærksomhed: nogle har brug for at blive styrket og løftet, andre at blive afspændt og andre endnu at blive trænet, så de kan forblive afslappede. Ansigtsyoga er perfekt til at understøtte dine ansigtsmuskler på alle disse måder.

Hvad du skal vide om Ansigtslæsning

Okay, så man kan træne sit ansigt, men hvad med faktisk at forstå det? Vi lærer underbevist utroligt meget om andre mennesker gennem deres ansigter. Vores grundessens, talenter, styrker og ubalancer bliver nemlig vist gennem ansigtet.

Konceptet ansigtslæsning er baseret på og knytter sig til traditionel kinesisk medicin og daoistiske principper. For flere tusinde år siden i det gamle Kina blev metoden benyttet som diagnostisk redskab. Senere blev det anvendt til spådom og coaching. I dag bliver ansigtslæsning brugt i mange variationer, bl.a. indenfor personlig udvikling, diagnose, helse, traumebehandling og i erhvervslivet.

Fattima Loreen er ekspert i ansigtslæsning, og i hendes bog kan du lære enkle teknikker til at forstå ansigtets sprog. På den måde kan du tyde ikke blot andre, men også dig selv, så du kan sætte pris på gaverne, der gemmer sig i dit udseende.

Pssst! Lyder ansigtslæsning interessant, så kan du med fordel blive medlem af vores Grønne Hjerter medlemsklub. Medlemmer får nemlig 50% rabat hos selveste Fattima Loreen, så du kan lære mere direkte fra mesteren. Klik her for at melde dig ind i dag!

 


 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
  • Ingen varer i kurven.